Značilnosti

Za čistokrven vozniški užitek.

Novega i20 N je navdahnil reli dirkalnik i20 Coupe WRC, zato v vaš vsakdan prinaša pristen dirkaški značaj, ki navdaja z adrenalinom.

Zvok motorja kot glasba za ušesa

Globoko rjovenje ki spremlja pospešek, takoj naznani športne korenine zmogljivega agregata v novem i20 N. In če vam je hromenje preglasno, le brez skrbi – glasnost izpušnega sistema lahko uravnavate sami.

Hyundai i20 n 21 02

Zmogljivost.

S pospeškom od 0 do 100 km/h v pičlih 6,2 sekundah bo novi i20 N zlahka opozoril nase.

Zmogljivost.
Varnost.

Varnost.

Športna in varna vožnja predstavljata popoln par. Novi i20 je zato opremljen s Hyundaijevimi
z naprednjimi asistenčnimi sistemi.

Povezljivost.

Uživajte v vožnji in svoje dosežke spremljajte s pomočjo sistema Performance Diving Data, za popolno povezljivost
kjerkoli na poti pa izberite multimedijski sistem z opcijskim 10,25-palčnim LCD zaslonom.
Povezljivost.
5-letna garancija brez omejitve prevoženih kilometrov

5-letna garancija brez omejitve prevoženih kilometrov

Kot vsak Hyundai je tudi novi i20 N izdelan v skladu z najvišjimi standardi kakovosti. In ker vanje verjamemo, smo jih pripravljeni podkrepiti s 5-letno garancijo brez omejitve prevoženih kilometrov. Tako lahko uživate v stvareh, ki vas veselijo, brez da bi vas pri tem skrbelo za avtomobil. Privoščite si dodatno mero brezskrbnosti, ki jo omogoča ena od najboljših garancij v segmentu – in to serijsko!

Motorji, pripravljeni na prihodnost.

Euro 6D je za Hyundai standard! Prav vsi na novo registrirani evropski Hyundaiji že ustrezajo emisijskemu standard Euro 6d. Euro 6d-TEMP združuje laboratorijske izsledke testiranja WLTP in test emisij, znan tudi pod imenom Real Driving Emissions ali RDE.
Motorji, pripravljeni na prihodnost.
 

Zunanjost

Hyundai i20 n 41 02

Prepojen z dinamiko in športnostjo.

Novi i20 N ne pozna kompromisov, ko gre za zmogljivost. In to se opazi takoj: njegove elegantne linije se odlično podajo energičnemu značaju, notranjost pa je posebej prilagojena za praktično in udobno vožnjo.

Vsaka poteza izraža moč.

Zunanjost novega i20 N zaznamuje Hyundaijeva nova oblikovna filozofija, imenovana Čutna športnost, ki se prepleta z dirkaškimi geni serije N. Aerodinamične linije poudarijo širino in stabilnost, prednja žarometa skrbita za agresiven nastop, velika izpušna cev pa z gromkim zvokom naznanja adrenalinsko vožnjo. Izvedenka N je na voljo v 7 barvah zunanjosti, opcijsko pa je na voljo okrasna črta v rdeči ali streha v črni barvi.
Vsaka poteza izraža moč.

Razvit na osnovi uspešnega reli dirkalnika.

Novega i20 N je navdihnil Hyundaijev zmagoviti dirkalnik reli prvenstva i20 Coupe WRC. Z njim si ne deli le športne silhuete, temveč tudi številne inovativne rešitve, s pomočjo katerih blesti tako na dirkalni stezi kot na cesti.
Maska hladilnika z vzorcem ciljne zastave.

Maska hladilnika z vzorcem ciljne zastave.

Prednja maska je zasnovana tako, da omogoča čim večji pretok zraka in s tem učinkovito hlajenje, njen vzorec pa je navdihnila ciljna zastava.

 

Rdeča obroba.

Pod prednjo masko hladilnika se razteza rdeča obroba, ki novemu i20 N doda še več športnega značaja.
Rdeča obroba.
18-palčna aluminijasta platišča in pnevmatike Pirelli.

18-palčna aluminijasta platišča in pnevmatike Pirelli.

18-palčna aluminijasta platišča odsevajo njegov športni značaj. Ker so odeta v mat sivo barvo, se odlično podajo živo rdečim zavornim čeljustim serije N.

Sedem barv karoserije.

Izbirajte med sedmimi barvami karoserije, vključno z že znanim odtenkom Performance Blue, ki je na voljo le za modele serije N. Vse barve dopolnjuje športna obroba v odtenku Tomato Red.
 

Notranjost

Hme bc3 n visualizer int cam 0001 02

Udobno se namestite in zabava se lahko prične.

Udobno se namestite v športnem sedežu in pritisnite na aluminijasto pedalo za plin. Vsaka podrobnost v notranjosti novega i20 N je prikrojena za vznemirljivo vozniško doživetje.

Športna prednja sedeža z obilico opore.

Na posebej prilagojenih prednjih sedežih z integriranim naslonom za glavo boste sedeli kot profesionalni dirkač. Poleg izjemne bočne opore se ponašata z modrimi okrasnimi šivi, na hladne dni pa vas tudi ogrejeta.

Športna prednja sedeža z obilico opore.
Volanski obroč z odličnim oprijemom.

Volanski obroč z odličnim oprijemom.

Za popoln nadzor med vijuganjem skozi zavoje skrbi volanski obroč serije N, odet v preluknjano usnje in s praktično razporejenimi tipkami. Modri tipki serije N omogočata nastavitev ukazov po želji.

Prav posebna prestavna ročica.

Prestavna ročica je za boljši oprijem odeta v luknjasto usnje, krasijo pa jo tudi trendovski šivi v barvi Performance Blue. Za piko na i poskrbi aluminijasta obroba.

Prav posebna prestavna ročica.
Športna pedala serije N.

Športna pedala serije N.

Pedala, odeta v aluminij, ne izstopajo le s trendovskim izgledom, temveč nudijo odličen oprijem in popoln nadzor.

Poudarki v barvi Performance Blue.

Notranjost krasijo šivi v barvi Performance Blue.

Poudarki v barvi Performance Blue.
10,25-palčni zaslon infozabavnega sistema.

10,25-palčni zaslon infozabavnega sistema.

Veliki zaslon infozabavnega sistema prikazuje temperaturo olja, priročen indikator pretikanja pa sporoči, kdaj je popoln trenutek za menjavo prestave.

Strop v črni barvi.

Strop v novem Hyundaiju i20 N je odet v črno barvo, ki notranjosti doda trendovski pridih.

Strop v črni barvi.
 

Zmogljivost

Hyundai i20 n 8 02

Prilagojen za maksimalno zabavo.

Novi i20 N od 0 do 100 km/h pospeši v le 6,2 sekundah. Takšna zmogljivost bo zagotovo pričarala nasmešek na vaš obraz.

Poganja ga neverjetno dinamičen motor.

Novi i20 N se kot prvi evropski model ponaša z agregatom zadnje generacije. Ta s 150 kW (204 KM) in 275 Nm navora zagotavlja bliskovite pospeške in omogoča hitrosti do kar 230 km/h. Pri tem pa vedno ostaja visoko odziven – tako na stezi kot na dirkališču.

N Grin Control.

Tako, kot je všeč vam: Sistem N Grin control vam omogoča prosto izbiro voznega načina, ki najbolje ustreza vašemu razpoloženju in razmeram na cesti.

Sistem Performance Driving Data.

Spremljajte in nadgrajujte svoje predstave na dirkalni stezi. Sistem Performance Driving Data prikazuje podatke o moči, navoru in delovanju turbopolnilnika. Da bo dirkašno vzdušje popolno, poskrbi merilec časa. 

Sistem Performance Driving Data.
Elektronsko nadzorovana delna zapora diferenciala

Elektronsko nadzorovana delna zapora diferenciala

Novi i20 N je lahko na voljo z elektronsko nadzorovano delno zaporo diferenciala (N Corner Carving Differential), ki zagotavlja nadzor nad prenosom moči na prednji kolesi. Slednja v zavojih poskrbi za maksimalen oprijem in s tem za brezhibno dirkaško izkušnjo in agilnost brez kompromisov.

Prilagajanje zvoka izpušnega sistema.

Glede na izbrani vozni način se spreminja tudi zvok izpušnega sistema. Ta prehaja od pritajenega bobnenja do mogočnega rjovenja.
Prilagajanje zvoka izpušnega sistema.
Funkcija Launch Control.

Funkcija Launch Control.

Imejte vsak pospešek pod nadzorom. Sistem Launch Control preprečuje zdrs koles, zagotavlja optimalen oprijem in vam pomaga, da se bliskovito zaženete z mesta.

Sistem za elektronsko nadzor stabilnosti (ESC).

Sistem ESC bo poskrbel, da bo novi i20 N stabilno švigal skozi zavoje. Omogoča tri načine delovanja: ON, SPORT in OFF.
Sistem za elektronsko nadzor stabilnosti (ESC).
Hyundai i20 n 10 03

Ustvarjen za zmogljivost.

Novi Hyundai i20 po zaslugi zmogljivega agregata in inovativnih tehnologij za dinamično vožnjo omogoča popoln športni užitek.
 

Tehnologija

Hyundai i20 n 2 cluster 02

Ostanite povezani in obveščeni.

Novi i20 N vam po zaslugi sistema Performance Driving Data zagotavlja dodatne podatke vožnji, denimo o moči in delovanju turbopolnilnika. Sistem je opremljen celo z merilcem pospeška. Opcijski 10,25-palčni LCD zaslon na dotik prikazuje podatke, ki so na voljo le za serijo N, se prek storitev Apple CarPlay ali Android Auto poveže z vašim pametnim telefonom, za nameček pa omogoča uporabo storitve Bluelink.
Navigacija s pomočjo storitev Apple Car Play in Android Auto.

Navigacija s pomočjo storitev Apple Car Play in Android Auto.

Novi i20 N podpira storitvi Apple CarPlay™ in Android Auto™, tako da lahko do najljubših vsebin in aplikacij na svojem pametnem telefonu dostopate prek zaslona infozabavnega sistema. Obenem vam sistem Bluelink zagotavlja natančne podatke o stanju v prometu in za vas izračuna čas potovanja.

Apple CarPlay™ je registrirana blagovna znamka podjetja Apple Inc.
Android Auto™ je registrirana blagovna znamka podjetja Google Inc.

Sistem Bluelink® Connected Car Services.

Sistem za povezavo med telefonom in vozilom s pomočjo napredne telematike omogoča uporabo Hyundaijevih naprednih storitev Live, ki prinašajo informacije o stanju v prometu ali prostih parkiriščih.
Sistem Bluelink® Connected Car Services.

Funkcija Connected Routing.

Vašo pot sedaj načrtuje močan Hyundaijev strežnik, ki omogoča izčrpne prometne informacije, natančne napovedi časa prihoda ter zanesljivo načrtovanje poti.
Funkcija Connected Routing.
Navigacija »Last mile«.

Navigacija »Last mile«.

Najdite svoj cilj tudi takrat, ko ste motor že izklopili: funkcija "Last Mile" vam omogoča, da parkirate vozilo in se do cilja s pomočjo navigacije sprehodite kar peš.

 

Zvočni sistem BOSE.

Uživajte v kakovostnem zvoku in močnem basu izjemnega zvočnega sistema BOSE, ki vključuje 8 visokozmogljivih zvočnikov med katerimi je tudi nizkotonski.

 

Zvočni sistem BOSE.
Funkcija eCall

Funkcija eCall

Vaša varnost je naša prioriteta. Novi i20 je zato opremljen s sistemom eCall, ki se v primeru nesreče samodejno poveže z reševalnimi službami ter jim posreduje vašo lokacijo.
 

Varnost

Mad hyundai n i20n motif 3 02

Bogata varnostna oprema.

Novi i20 N se bogatim naborom naprednih asistenčnih sistemov, združenih pod oznako Smart Sense uvršča v sam vrh segmenta, ko gre za pasivno in aktivno varnost. Za več brezskrbnih kilometrov.
Kamera za vzvratno vožnjo.

Kamera za vzvratno vožnjo.

Ohranite nadzor nad dogajanju za vozilom in na zaslonu spremljajte sliko kamere za vzvratno vožnjo. Ta vključuje tudi navidezne linije za vodenje.

Sistem za samodejno zasenčenje dolgih luči.

Zazna bližajoča se vozila – tako na nasprotnem kot na vašem voznem pasu - ter ob srečanju samodejno preklopi na zasenčeni snop žarometov. Po srečanju zopet aktivira nezasenčeni snop in omogoči boljši pregled nad cestiščem.
Sistem za samodejno zasenčenje dolgih luči.
 

Udobje

Hme bc3 n line visualizer int cam 0002 02

Ohranite udobje in ostanite povezani.

Onkraj dirkalnih stez se i20 N prelevi v praktičen avto, ki postreže z neštetimi dodatki za udobnejšo vožnjo in se brez težav spopada z vašimi vsakdanjimi izzivi.

Ogrevana športna prednja sedeža.

Športna prednja sedeža v novem i20 N ne omogočata le udobnega sedenja na daljših vožnjah temveč vas v hladnih dneh tudi pogrejeta.
Ogrevana športna prednja sedeža.
Ogrevan volanski obroč.

Ogrevan volanski obroč.

Da si boste na hladne dni ogreli roke. Športni volanski obroč s priročno nameščenimi tipkami je mogoče tudi ogreti.

Pokrivalo prtljažnega prostora.

Potrebujete več prostora za prtljago? Preprosto pospravite pokrivalo prtljažnega prostora za sedežno klop in že ste nared za prevoz večjih kosov prtljage.

Pokrivalo prtljažnega prostora.
USB vhodi.

USB vhodi.

Povezovanje in polnjenje naprav je po zaslugi USB vhodov spredaj in zadaj popolnoma preprosto.
 

Cenik

Hyundai i20 N

Cilj Hyundaija je ustvariti nove vrednote in novo kulturo, ki nadgrajuje doživetje v vozilu. Hyundai ni več samo avtomobilsko podjetje. Stremi k spremembi, ki bo v celoti preoblikovala koncept prevažanja. Je globalno podjetje, ki brez strahu podira meje.

Cenik za model i20 N

 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Vse podatke, zbrane prek piškotkov za potrebe spletne analitike na našem spletnem mestu anonimiziramo s pomočjo posebnega algoritma SafeMetric™. Več o piškotkih.