Informacije

Avtohiša Lunežnik d.o.o.
Klopce 21c,
2310 Slovenska Bistrica

Servis in kleparsko ličarski center
servis@luneznik.si
02 805 00 03
02 805 00 04

Prodaja
prodaja@luneznik.si
02 805 00 01
02 805 00 02

Naš delovni čas:
Prodaja vozil
pon-pet: 8.00h do 17.00h
sob: 8.00h do 12.00h

Servis vozil in kleparsko ličarski center
pon-pet: 8.00h do 12.00h ter
12.30h do 16.00h

 

Rabljena vozila

V Avtohiši Lunežnik lahko opravite transparenten nakup preverjenega rabljenega vozila. Vsa vozila pri nas so strokovno pregledana in pripravljena za prodajo. Pred nakupom vozila vam omogočamo pregled vozila v naši servisni delavnici. V okviru dostopnih evidenc vam transparentno predstavimo vse pomembne informacije vezane na vozilo.

Našo zalogo rabljenih vozil sestavljajo vozila, ki jih odkupimo po sistemu staro za novo in vozila, ki jih pridobimo iz tujine preko preverjenih licitacijskih portalov.

Ob nakupu rabljenega vozila vam zagotavljamo različne načine nakupa, kot je enkratno plačilo ali financiranje nakupa na obroke do 96 mesecev.

Zaupamo v naše delo, zato vam tudi za rabljena vozila garantiramo z jamstvom, ki ga lahko sklenemo za vaše rabljeno vozilo za obdobje do 24 mesecev po nakupu.

Ob nakupu rabljenega vozila vam podarimo kartico »Rabljen, a preverjen!«, s katero lahko koristite 10% popust za redno vzdrževanje vašega rabljenega vozila pri nas.

Tudi če o vozilu razmišljate na daljši rok, nas obiščite in nam zaupajte vaše želje. Na podlagi dolgoletnih izkušenj in odprtih nabavnih kanalov vam lahko zagotovimo odlično rabljeno vozilo iz slovenskega trga ali trga Evropske unije.

Ogled ponudbe rabljenih vozil

Tukaj smo za vas!

Pokličite nas na telefonsko številko 02 805 00 01 ali nam pošljite elektronsko sporočilo na prodaja@luneznik.si.

 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Vse podatke, zbrane prek piškotkov za potrebe spletne analitike na našem spletnem mestu anonimiziramo s pomočjo posebnega algoritma SafeMetric™. Več o piškotkih.