Avtohiša Lunežnik

Podjetje Avtohiša Lunežnik je nastalo na temeljih avtokaroserijske dejavnosti, ki se je v letu 1999 nadgradila s prodajo in servisom vozil znamke Hyundai. Z uspešnim delom na prelomu stoletja se je podjetje leta 2007 preselilo v novozgrajen moderen prodajno servisni center, ki našim strankam zagotavlja visoko kakovost storitev nakupa in vzdrževanja vozil.

S skrbjo za okolje smo v letu 2018 dejavnost razširili na prodajo in servis električnega programa vozil znamke Hyundai in v ta namen povečali servisne kapacitete ter postavili polnilnico za električna vozila.

Leta 2019 je podjetje praznovalo poseben jubilej, saj smo obeležili 20 let uspešnega zastopanja prodaje in servisiranja vozil znamke Hyundai. V teh letih smo skupaj z našimi sodelavci in zvestimi strankami postavili trdne temelje za uspešen razvoj podjetja.

V letu 2021 je prišlo do preoblikovanja pravno organizacijske oblike podjetja v podjetje z nazivom Avtohiša Lunežnik d.o.o, prav tako pa smo postali ekskluzivni zastopnik za prodajo in vzdrževanje prestižnega modela IONIQ 5.

S ciljno usmerjenim delovanjem, kvalitetno in uporabniku prijazno storitvijo želimo nenehno presegati pričakovanja naših strank, poslovnih partnerjev in zaposlenih. Skupaj z njimi želimo ustvarjati trajno mobilnost.

 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Vse podatke, zbrane prek piškotkov za potrebe spletne analitike na našem spletnem mestu anonimiziramo s pomočjo posebnega algoritma SafeMetric™. Več o piškotkih.