Značilnosti

KARAVAN DRUGAČNE VRSTE. USTVARJEN ZA VAS.

Seveda si želite prostornosti in fleksibilnosti karavana, a hkrati tudi nočete sklepati kompromisov, ko gre za slog, udobje in varnost. Novi i30 Wagon je avto, ki bo s svojimi elegantnimi notranjimi in zunanjimi linijami, obilico prostora in širokim naborom pametnih tehnologij vako vašo pot spremenil v užitek.


ELEGANTNA PROSTORNOST. PRAKTIČNO UDOBJE.

Novi i30 Wagon je nared za vse izzive vašega vsakdana: s svojo obliko očara že na prvi pogled, hkrati pa ima dovolj prostora za vso vašo prtljago in na cesti zanesljivo varuje vas ter vaše najdražje.

Hyundai irange 15 i30 hb 02

Oblika, ki izstopa

Novi i30 Wagon v svoj segment vnaša svež oblikovni veter. S svojimi čudovitimi proporci in edinstvenim slogom se že na prvi pogled loci od množice drugih karavanov.
Oblika, ki izstopa
Najnovejše varnostne tehnologije.

Najnovejše varnostne tehnologije.

Novi i30 Wagon ne stavi le na svojo zmogljivost in avanturistično naravo, temveč ponuja tudi najnovejše varnostne sisteme. Tako se lahko na vsaki poti sprostite, saj na vas pazi najnaprednejša tehnologija.

Ustvarjen za vsestranskost.

Prostorna notranjost novega i30 Wagon je s svojo inovativno zasnovo kos vsem izzivom, ki jih s seboj prinese življenje. Naj gre za prosti čas, delo ali kar koli vmes – Wagon je nared!
Ustvarjen za vsestranskost.
Varnost.

Varnost.

Hyundaijev paket naprednih varnostnih pomagal je bogatejši za štiri nove sisteme, ki vam in vašim najdražjim zagotavljajo še brezskrbnejše poti.

Novo: i30 Wagon N Line

Športni paket opreme N Line je sedaj prvič na voljo tudi za model i30 Wagon. Zabavajte se.
Novo: i30 Wagon N Line

 • 5-letna garancija brez omejitve kilometrov.

  5-letna garancija brez omejitve kilometrov.

  Kot vsak Hyundai je tudi novi i30 izdelan v skladu z najvišjimi standardi kakovosti. In ker vanje verjamemo, smo jih pripravljeni podkrepiti s 5-letno garancijo brez omejitve kilometrov. Tako lahko uživate v stvareh, ki vas veselijo, brez da bi vas pri tem skrbelo za avtomobil. Privoščite si dodatno mero brezskrbnosti, ki jo omogoča ena od najboljših garancij v segmentu – in to serijsko!
 • Povezljivost

  Povezljivost

  Sistem Bluelink® vam omogoča upravljanje z vozilom prek telefona ali z glasom, storitve LIVE pa zagotavljajo aktualne podatke o stanju v prometu, vremenu, parkiriščih itd.
 • Motorji, ki zrejo v prihodnost.

  Motorji, ki zrejo v prihodnost.

  Vsi na novo registrirani evropski Hyundaiji i30 že ustrezajo emisijskemu standard Euro 6d. Dizelski motorji bodo z njim skladni še v tem letu.
 

Zunanjost

Hyundai irange 05b i30 wagon 02

Elegantno vsestranski.

Novi i30 Wagon je karavan, pri katerem oblika nikoli ni bila na stranskem tiru, oblikovna osvežitev pa mu je prinesla še več trendovskega šarma. Njegova zunanjost uteleša popoln spoj elegantnega sloga in aerodinamičnih lastnosti. Medtem v notranjosti enako pomembno vlogo igrajo praktičnost, udobje in eleganva.

 

Avanturist, ki mami poglede.

Zunanjost novega i30 Wagon predstavlja simfonijo preciznih potez in izrazitih novih oblikobnih poudarkov. Da bodo vaše avanture še bolj pisane, smo barvni paleti dodali še tri nove odtenke karoserije.

Ekspresivna odbijač in maska hladilnika.

Novega i30 zaznamuje razširjena prednja maska hladilnika, ki še poudari avanturistični duh vozila. Njen 3D vzorec simbolizira spoj dinamike in zanesljivosti.
Ekspresivna odbijač in maska hladilnika.
Impresivna prednja žarometa.

Impresivna prednja žarometa.

Trendovska nova prednja žarometa sta sedaj ožja, zaznamujejo pa ju opcijske dnevne LED luči v obliki črke V.

Prefinjena silhueta.

Rahlo padajočo strešno linijo poudarjata srebrni strešni letvici, ki stranskemu profile vozila vdahneta še več športnosti.
Prefinjena silhueta.
Aluminijasta platišča.

Aluminijasta platišča.

16- in 17-palčna aluminijasta platišča se odlično podajo stranskim linijam novega i30

Panoramska sončna streha.

Panoramska sončna streha, ki se lahko pomično odpre, že na poti v novo avanturo poskrbi za pustolovsko vzdušje.

Panoramska sončna streha.
Aerodinamični strešni spojler.

Aerodinamični strešni spojler.

Strešni spojler v barvi karoserije dodatno poudari športni profil vozila, v njem pa je nameščena tudi tretja zavorna luč.

Zadnja žarometa v LED izvedbi.

Zadnja LED žarometa z grafiko v obliki črke V povzemata obliko prednjih in ustvarjata simetrijo med zadnjim in prednjim delom. Hkrati simbolizirata moč in stabilnost.

Zadnja žarometa v LED izvedbi.

Vaš edinstven slog.

Izberite eno od 9 barv karoserije in prikrojite novega i30 po svojem okusu. Paleti barv smo dodali tri nove odtenke: Dark Knight, Silky Bronze in Sunset Red.

Vaš edinstven slog.
 

Notranjost

Pd interior full 16x9 02

Praktično udobje in elegantna prostornost.

Bistvo novega Hyundaija i30 Wagon je v prostornosti in vsestranskosti. A to nikakor ne pomeni kompromisov glede sloga in elegance. Kabina vas bo v osveženi obliki navdušila z vpadljivimi dodatki in kakovostnimi površinami. Po zaslugi novih barvnih kombinacij in sedežnih prevlek ter najnovejše multimedijske tehnologije bo vsaka vožnja prijetno in udobno doživetje.

7-palčni digitalni zaslon merilnikov

7-palčni digitalni zaslon merilnikov

Tehnološko napredni duh kabine sedaj dopolnjuje tudi nov 7-palčni digitalni zaslon merilnikov, ki z informacijami postreže na še preglednejši način. Obenem prikaz lahko prilagodite svojemu okusu: izberite digitalni prikaz hitrosti in spremljajte pretok energije (hibridne različice), podatke navigacije ali delovanje varnostnih sistemov.

Tri barve za načine vožnje.

Izberite način vožnje, ki ustreza vašemu razpoloženju! Glede na izbrani vozni način se nato spremenili tudi barvna shema in grafika na zaslonu. Modra predstavlja način Normal, zelena Eco, oranžna pa Sport.

Tri barve za načine vožnje.
Večji zaslon na dotik.

Večji zaslon na dotik.

10,25-palčni zaslon na dotik omogoča preprost dostop do nastavitev vozila, infozabavnega in navigacijskega sistema ter aplikacij pametnih telefonov.

Široka izbira sedežnih prevlek.

Na voljo so 3 nove barvne kombinacije notranjosti: Pewter Gray, Ebony Brown and Moss Gray. Sedeži so na voljo v tkanini, usnju ali kombinaciji obeh materialov.
Široka izbira sedežnih prevlek.

Nadpovprečno veliko prostora.

Nadpovprečno veliko prostora.

Praktičnost brez primere – za prtljažnimi vrati se skrivata kar 602 litra prostora.

Deljiv naslon sedežne klopi

Naslon sedežne klopi je mogoče preklopiti v razmerju 60:40, tako da lahko hkrati prevažate tudi daljše predmete in enega ali dva potnika.
Deljiv naslon sedežne klopi
Do 1650 litrov prostora.

Do 1650 litrov prostora.

Preklopite naslonjalo zadnje klopi, da ustvarite ravno dno in povečate nakladalni prostor na 1650 litrov.

Sistem za stabilizacijo prtljage.

Za še več vsestranskosti poskrbi sistem tirnic, s katerim lahko zavarujete prtljavo.

*Sistem za stabilizacijo prtljage ni kompatibilen z izvedenkami z blagim hibridnim pogonom. Oblazinjenje v barvi Slate Gray, prikazano na sliki, ni na voljo za model i30 Wagon.

Sistem za stabilizacijo prtljage.
Naslon za roke zadaj z odprtino.

Naslon za roke zadaj z odprtino.

Odprtina v naslonu zadnje klopi omogoča preprost transport smuči ali drugih daljših predmetov – tudi s 4 potniki v vozilu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zmogljivost

Hyundai irange 22 i3 wa nline

Ustvarjen, da združi udobje in moč.

Ko gre za izbiro pogonskih sklopov, se novi i30 Wagon odreže z izjemno širokim naborom možnosti. Tu je blagi hibridni sistem z 48-voltno baterijo, ki zmanjša emisije in zniža porabo goriva. Pri slednjem mu lahko pomaga tudi novi inteligentni ročni menjalnik. Če imate raje samodejno pretikanje, je 48-voltni blagi hibridni pogon na voljo tudi s 7-stopenjskim robotiziranim menjalnikom z dvojno sklopko.

 • Bencinski motor 1.5 DPi

  Bencinski motor 1.5 DPi

  Novi i30 je na voljo s povsem novim 1.5-litrskim bencinskim motorjem s tehnologijo dvojnega vbrizga, ki razvije 80,9 kW in je na voljo s 6-stopenjskim ročnim menjalnikom. Najv. moč: 80,9 kW, Najv. navor: 144 Nm
 • Bencinski motor 1.0 T-GDi

  Bencinski motor 1.0 T-GDi

  1,0-litrski bencinski T-GDi razvije 88,3 kW, na voljo pa je s 6-stopenjskim ročnim ali 7-stopenjskim robotiziranim menjalnikom z dvojno sklopko (DCT). Za več varčnosti je združljiv tudi z mehkim hibridnim sistemom z 48-voltno baterijo. Motor je prvič na voljo tudi s 6-stopenjskim inteligentnim ročnim menjalnikom (iMT). Najv. moč: 88,3 kW, Najv. navor: 200 Nm
 • Bencinski motor 1.5 T-GDi 48V

  Bencinski motor 1.5 T-GDi 48V

  Vrh ponudbe zavzema novi 1,5-litrski turbobencinski agregat s 117 kW, ki je serijsko opremljen z 48-voltnim blagim hibridnim sistemom. Na voljo je tudi s 6-stopenjskim inteligentnim ročnim (iMT) ali 7-stopenjskim robotiziranim menjalnikom z dvojno sklopko. Najv. moč: 117 kW, najv. navor: 253 Nm
 • Dizelski motor 1.6 CRDi

  Dizelski motor 1.6 CRDi

  1,6-litrski dizelski motor je na voljo s 85 ali 100 kW. 85 kW različica je na voljo z ročnim ali 7-stopenjskim robotiziranim menjalnikom. V močnejši različici pa je motor serijsko opremljen z 48-voltnim blagim hibridnim sistemom. Na voljo je tudi s 6-stopenjskim inteligentnim ročnim (iMT) ali 7-stopenjskim robotiziranim menjalnikom z dvojno sklopko. Najv. moč: 100 kW, najv. navor: 320 Nm (z menjalnikom DCT)

Novi menjalniki, razviti za vas.

Novi i30 Wagon je na voljo s 6-stopenjskim ročnim ali 7-stopenjskim robotiziranim menjalnikom z dvojno sklopko (7DCT), obenem pa tudi s povsem novim 6-stopenjskim inteligentnim ročnim menjalnikom (iMT). Ta v kombinaciji s hibridnim sestavom zagotavlja nižjo porabo goriva.

Inteligentni ročni menjalnik (iMT).

Inteligentni ročni menjalnik (iMT).

Sistem iMT v primerih, ko voznik spusti stopalko za plin, oddvoji menjalnik od motorja. Vozilo tako preide v prosti tek in prihrani na gorivu.

7-stopenjski robotizirani menjalnik z dvojno sklopko (DCT).

7-stopenjski robotizirani menjalnik z dvojno sklopko varčnost in užitek ročnega pretikanja spaja z udobjem samodejnega menjalnika.

7-stopenjski robotizirani menjalnik z dvojno sklopko (DCT).

Blagi hibridni sistem z 48-voltno baterijo.

Blagi hibridni sistem z 48-voltno baterijo v različnih fazah vožnje podpira klasični agregat z dodatno električno energijo. Spoznajte ta inovativni sistem za več varčnosti še podrobneje!

Funkcija Comfort Start.

Blagi hibridni sistem se posebej dobro obnese v mestnem prometu, kjer s pomočjo starter-generatorja (MHSG) pri vsakokratnem ponovnem zaganjanju podpira motor. Ta se po zaustavitvi tako hitreje in bolj gladko zažene, 48-voltna baterija pa ob speljevanju zagotovi dodatni navor.

Funkcija Comfort Start.
Pospeševanje.

Pospeševanje.

Pri pospeševanju starter-generator prispeva med 4 in 10 kW dodatne moči – odvisno od stanja baterije in stopnje pospeška. Ko vozilo doseže želeno hitrost, sistem preide v nevtralni način delovanja, v katerem ne dodaja nobene moči. Tako lahko sistem zniža emisije CO2 in porabo goriva.

Polnjenje med vožnjo.

Glede na napolnjenost baterije sistem pri kostantni hitrosti lahko miruje ali pa deluje kot generator in polni 48-voltno baterijo.

Polnjenje med vožnjo.
Rekuperacija zavorne energije.

Rekuperacija zavorne energije.

Ko vozilo zavira, pogonska gred napaja starter-generator, ki se napolni do maksimalne moči med 10 in 12 kW. Generator kinetično energijo pretvarja v električno in z njo polni 48-voltno baterijo.

Funkcija Extended start-stop.

Ko vozilo pri nizkih hitrostih preide v prosti tek, se pri hitrosti 30 km/h aktivira funkcija start-stop. Pri zaviranju med 30 in 0 km/h se namreč motor v prostem teku popolnoma izklopi.

Funkcija Extended start-stop.
 

Tehnologija

Hyundai irange 26 i30 hb 02

Poveže vaš telefon, vaš avtomobil in vas.

Ob množici pametnih tehnologij, novem infozabavnem sistemu in petletni naročnini na storitve Bluelink® Connected Car Services boste na vsaki poti z novim i30 ostali povezani s svetom. Sistem Bluelink omogoča glasovno upravljanje z vozilom ter celo upravljanje prek mobilne aplikacije. Obenem vam storitve LIVE zagotavljajo vedno aktualne podatke o razmerah v promeru, prostih parkiriščih, vremenu in zanimivostih v okolici.

Storitvi Apple CarPlay™ in Android Auto™

Novi i30 podpira storitvi Apple CarPlay™ in Android Auto™, tako da lahko do funkcij svojega pametnega telefona dostopate prek osrednjega zaslona.
Storitvi Apple CarPlay™ in Android Auto™

Storitve Bluelink® Connected Car Services.

Upravljajte s svojim vozilom kar preko pametnega telefona – ali celo z glasom! Sistem Bluelink® Connected Car Services v novega i30 prinaša najnaprednejše funkcije povezljivosti, ki zagotavljajo še več užitka med vožnjo. Funkcijam, ki jih nudi aplikacija Bluelink, se pridružuje tudi 5-letna naročnina na Hyundaijeve storitve LIVE, ki je vključena v navigacijski sistem.
 • Aktualne informacije o cenah goriva

  Aktualne informacije o cenah goriva

  S pomočjo redno posodobljene podatkovne baze boste brez težav poiskali najbližjo in najcenejšo bencinsko črpalko. Zgolj izberite destinacijo in sistem bo opravil vse ostalo.
 • Parkiranje na ulici ali na parkiriščih

  Parkiranje na ulici ali na parkiriščih

  Da boste prosto parkirno mesto našli hitro in popolnoma brez stresa. Funkcija za iskanje parkirnih mest za vas razišče možnosti parkiranja v garažnih hišah, na parkiriščih ali drugih za to namenjenih površinah.
 • Vremenska napoved.

  Vremenska napoved.

  Vas zanima, kakšno vreme vas bo spremljalo na poti? S pomočjo podatkov o vremenu lahko neprestano spremljate trenutno stanje na vaši lokaciji, na predvidenem cilju ali povsod drugje.
 • Opozorilnik na nadzor hitrosti

  Opozorilnik na nadzor hitrosti

  Storitev vas opozarja na točke nadzora hitrosti*, tako da se vi lahko osredotočite na vožnjo in sprostite.
 • Podatki o prometu.

  Podatki o prometu.

  Da boste prej na cilju. S Hyundaijevo bazo aktualnih podatkov o stanju v prometu boste našli najhitrejše poti glede na stanje v prometu ter natančneje izračunali čas vašega prihoda na cilj.
 • Zanimivosti v okolici.

  Zanimivosti v okolici.

  Iskanje naslova ali zanimivosti v vaši bližini še nikoli ni bilo tako preprosto. Po zaslugi besednega iskanja lahko namreč vedno najdete točno tisti kraj, ki ga iščete.
Hyundai Cloud

Hyundai Cloud

Izkoristite prednosti sistema Hyundai Cloud, ki omogoča izčrpnejše prometne informacije, natančnejše napovedi časa prihoda ter zanesljivejše načrtovanje poti.

Navigacija »peš do cilja« / Navigacija »Last mile«

Če morate svojega i30 parkirati med 200 m in 2 km proč od končnega cilja, lahko navodila navigacije z osrednjega zaslona posredujete aplikaciji Bluelink na svojem telefonu. Ta vas bo nato s pomočjo tehnologije navidezne realnosti vodila usmerjila točno tja, kamor ste se namenili.
Navigacija »peš do cilja« / Navigacija »Last mile«

Mobilna aplikacija Bluelink®

S pomočjo mobilne aplikacije Bluelink lahko svojega i30 odklenete tudi na daljavo ali ga znova najdete, če pozabite, kje ste ga parkirali. Aplikacija vas bo obvestila tudi, če bo kdo poskusil vlomiti v vaš avto. In če se želite prepričati, da je tlak v pnevmatikah pravilen, lahko to prav tako storite s pomočjo svojega pametnega telefona.
 • Odklepanje in zaklepanje na daljavo

  Odklepanje in zaklepanje na daljavo

  Ste pozabili zakleniti avto? Brez skrbi! Novi i30 vas bo na to opozoril s sporočilom na vašem pametnem telefonu. Po prejemu slednjega preprosto vtipkate PIN kodo, nato pa vrata s pomočjo aplikacije Bluelink zaklenete ali odklenete kar na daljavo.
 • Pošiljanje navodil navigacije v vozilo.

  Pošiljanje navodil navigacije v vozilo.

  Če je vaš novi i30 opremljen z navigacijskim sistemom, lahko z uporabo aplikacije Bluelink pot načrtujete tudi izven vozila. Aplikacija se namreč poveže z navigacijskim sistemom in nanj naloži vaš načrt poti, tako da vas sistem ob vašem prihodu v vozilo že čaka z navodili.
 • Iskanje vozila.

  Iskanje vozila.

  Ste pozabili, kje ste parkirali? Preprosto odprite aplikacijo Bluelink, ki vas bo vodila do avtomobila. Deluje kjer koli na svetu!
 • Obvestila o alarmu

  Obvestila o alarmu

  Bluelink vedno pazi na vaš avto. Ob poskusu vloma v vašega i30 – če nepridiprav poskuša odpreti ali dejansko odpre vrata – sistem Bluelink pošlje opozorilo na vaš pametni telefon.
 • Podatki o stanju vozila

  Podatki o stanju vozila

  Za še več brezskrbnosti lahko stanje vozila preverite kar s pomočjo svojega pametnega telefona. Aplikacija omogoča vpogled v pritisk v pnevmatikah, opozorila o napakah, delovanje zračnih blazin in zavor ter še mnogo več.
 • Stanje vozila

  Stanje vozila

  Imate dovolj goriva? Preprosto preverite s pomočjo aplikacije. Na daljavo lahko daljavo preverite, koliko kilometrov še lahko prevozite s trenutno količino, če ste zaprli vrata, okna in prtljažna vrata ter seveda, če ste zaklenili vozilo.
 

Varnost

I30 display reversed cam 02

Najnaprednejše varnostne tehnologije.

Novi i30 je opremljen s posodobljenim varnostnim paketom Hyundai SmartSense, ki združuje najnaprednejše sisteme za pomoč vozniku ter tako vam kot vašim najdražjim zagotavlja še več brezskrbnosti.
Sistem za samodejno ohranjanje voznega pasu (LFA)

Sistem za samodejno ohranjanje voznega pasu (LFA)

Sistem LFA je prvič na voljo tudi v modelu i30. Ko je aktiviran, ohranja vozilo na sredini voznega pasu. Deluje pri hitrostih med 0 in 180 km/h ter tako na avtocesti kot na mestnih ulicah.

Sistem za preprečevanje naleta (FCA)

Sistem s pomočjo kamere in radarja nadzoruje cestišče in v primeru silovitejšega zaviranja vozila pred vami samodejno zavira. Vključuje tudi funkcijo za zaznavanje pešcev in kolesarjev.
Sistem za preprečevanje naleta (FCA)
Sistem za zaznavanje mrtvih kotov s funkcijo preprečevanja trka (BCA)

Sistem za zaznavanje mrtvih kotov s funkcijo preprečevanja trka (BCA)

Sistem s pomočjo dveh radarskih senzorjev v spodnjem delu zadnjega odbijača zaznava vozila v vašem mrtvem kotu in vas nanje opozarja. Če kljub temu aktivirate smernik, bo poleg zvočnega signala aktiviral zavore, da prepreči morebitno trčenje.

Sistem za preprečevanje naleta s strani pri vožnji vzvratno (RCCA)

Sistem RCCA vas v situacijah, ko se iz slabše preglednih vzvratno vključujete v promet, opozori na vozila, ki se približujejo s strani, po potrebi pa tudi samodejno zaustavi vozilo.
Sistem za preprečevanje naleta s strani pri vožnji vzvratno (RCCA)
Sistem za opozarjanje na speljevanje vozila spredaj (LVDA)

Sistem za opozarjanje na speljevanje vozila spredaj (LVDA)

Ta pametni sistem v mestni gneči ali v križišču opozori voznika, ko vozilo pred njim po postanku zopet spelje.

Funkcija High Beam Assist (HBA).

Za manj stresa in več vidljivosti. Funkcija HBA ne zaznava le vozil na nasprotnem pasu, temveč tudi vozila pred vami, s tem pa vedno ustrezno prilagodi snop žarometov.
Funkcija High Beam Assist (HBA).
Sistem za pomoč pri ohranjanju voznega pasu (LKA)

Sistem za pomoč pri ohranjanju voznega pasu (LKA)

Če vozilo zaide s svojega voznega pasu, sistem LKA voznika na to opozori in s prevzemom nadzora nad krmiljenjem pomaga vozilu, da se vrne v varno območje.

Inteligentni sistem za prepoznavanje prometnih znakov (ISLW)

Sistem prepoznava prometne znake ob poti, pri čemer na zaslonu navigacijskega sistema ter zaslonu instrumentne plošče prikaže trenutne omejitve hitrosti in podatke o zaporah ceste.
Inteligentni sistem za prepoznavanje prometnih znakov (ISLW)
Sistem za nadzor voznikove zbranosti (DAW)

Sistem za nadzor voznikove zbranosti (DAW)

Ko sistem DAW zazna vzorec, ki nakazuje na neprevidno ali nezbrano vožnjo, voznika z napisom na zaslonu instrumentne plošče opomni, da je čas za počitek.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Udobje

Hyundai irange 10b i30 hb 02

Praktičnost

Kdo pravi, da aktiven življenjski slog ni združljiv z eleganco in udobjem? Še več – s širokim naborom praktičnih funkcij v novem i30 Wagon se boste na poti še lažje sprostili.

Ogrevanje in prezračevanje sedežev.

Prednja sedeža sta lahko opremljena s tristopenjskim sistemom gretja in prezračevanja, ki v vsakem vremenu zagotavlja prijetno vožnjo.
Ogrevanje in prezračevanje sedežev.
Samodejna klimatska naprava.

Samodejna klimatska naprava.

Dvopodročna samodejna klimatska naprava ustvari ločeni coni udobja za voznika in sovoznika. Izberite temperaturo, ki vam ustreza, in sistem bo poskrbel za vse ostalo.

Brezžično polnjenje mobilnih naprav.

Za kar največje udobje se v osrednji konzoli nahaja tudi sistem za brezžično polnjenje mobilnih naprav. Tako lahko naprave, skladne s Qi standardom, napolnete brez uporabe kablov.
Brezžično polnjenje mobilnih naprav.
Električna ročna zavora (EPB).

Električna ročna zavora (EPB).

Električno ročno zavoro preprosto aktivirate ali sprostite s preprostim pritiskom na gumb.
 • Sistem za pomoč pri parkiranju.

  Sistem za pomoč pri parkiranju.

  Senzorji na prednjem in zadnjem odbijaču ob zaznavi ovire sprožijo zvočno opozorilo.
 • Kamera za vzvratno vožnjo.

  Kamera za vzvratno vožnjo.

  Kamera za vzvratno vožnjo se aktivira, ko prestavite v vzvratno prestavo, ter vam omogoča, da na zaslonu spremljate pot vozila.
 • Navigacijski sistem.

  Navigacijski sistem.

  Navigacijski sistem vključuje tudi storitve LIVE, ki zagotavljajo aktualne prometne informacije, opozarjajo na nadzor hitrosti* ter nudijo podatke o vremenu in zanimivostih v okolici.
 

N Line

Hyundai irange 22 i3 wa nline 02

Izkusite novega i30 Wagon N Line.

Dirkaško nastrojeni opremski paket N Line je sedaj prvič na voljo tudi za model i30 Wagon. Tako bo z ostrimi športnimi potezami mamil poglede od vsepovsod, hkrati pa se s svojo prostornostjo in vsestranskostjo zlahka prilagodil vsem vašim potrebam.

Za športno začinjene avanture.

Osvežen izgled novega i30 N Line zaznamuje širša maska hladilnika, ki prednji del prežema z močjo in energičnostjo. Ta se nahaja nekoliko nižje, s čimer še dodatno poudari avanturistični duh vozila. Stranske reže za zrak so opremljene z zakrilci, ki dodatno izboljšajo aerodinamične lastnosti. Zadek zaznamuje značilni odbijač v izvedbi N Line, ki zaokroži dinamičen vtis.
Drznejši prednji del.

Drznejši prednji del.

Maska hladilnika na novem i30 N Line je sedaj širša in še jasneje zaznamuje prednji del. K močnemu vtisu prispevata tudi nova oblika žarometov.

Dinamični zadnji odbijač.

Širok difuzor skupaj z dvojno izpušno cevjo uteleša športnost in izžareva energijo.
Dinamični zadnji odbijač.
Ekskluzivna platišča.

Ekskluzivna platišča.

Novi i30 Wagon N Line je na voljo s prenovljenimi 17- in 18-palčnimi aluminijastimi platišči, ki ustvarijo vznemirljiv občutek hitrosti tudi, ko avtomobil stoji.

Značka N Line.

Elegantna značka serije N Line sporoča, da gre za športno izvedbo.
Značka N Line.
Spojler v barvi karoserije.

Spojler v barvi karoserije.

V aerodinamični spojler je elegantno vgrajena tretja zavorna luč.

Prefinjenost, ki dvigne srčni utrip.

Novi i30 Wagon N Line se ponaša s športnima prednjima sedežema, volanskim obročem v perforiranem usnju in aluminijastimi pedali, ki v trenutku pričarajo avanturistično atmosfero.
Usnjen volanski obroč N Line.

Usnjen volanski obroč N Line.

Volanski obroč serije N Line združuje udobje popoln nadzor, ki ju plemeniti elegance perforiranega usnja.

Športna prednja sedeža N Line.

Športna sedeža N Line vam bosta z električno nastavljivo ledveno oporo in podaljšljivim sediščem pričarala pravi spoj udobja in športnosti.
Športna prednja sedeža N Line.
Prestavna ročica N Line.

Prestavna ročica N Line.

Stilsko dovršena prestavna ročica N Line se ponaša s kombinacijo kovinskih vložkov in usnja, s čimer zagotavlja tako vrhunski oprijem kot hladnokvrno športnost.

Aluminijasta pedala in počivalo za nogo.

Pedala iz aluminija in počivalo za nogo še poudarijo dinamično vozniško izkušnjo. Odlikuje jih namreč spoj brušenega aluminija in gumenih vložkov, ki preprečujejo zdrsavanje in tako zagotavljajo popoln nadzor.
Aluminijasta pedala in počivalo za nogo.
Rdeči kontrastni šivi.

Rdeči kontrastni šivi.

Rdeči kontrastni šivi na sedežih, volanskem obroču, ročici menjalnika ter na osrednji konzoli, ki so ekskluzivno na voljo v modelih serije N Line.
 

Cenik

Hyundai i30 Wagon

Cilj Hyundaija je ustvariti nove vrednote in novo kulturo, ki nadgrajuje doživetje v vozilu. Hyundai ni več samo avtomobilsko podjetje. Stremi k spremembi, ki bo v celoti preoblikovala koncept prevažanja. Je globalno podjetje, ki brez strahu podira meje.

Cenik za model i30 Wagon

Akcijski cenik

 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Vse podatke, zbrane prek piškotkov za potrebe spletne analitike na našem spletnem mestu anonimiziramo s pomočjo posebnega algoritma SafeMetric™. Več o piškotkih.