• SANTA FE Hybrid

  Pionir med športnimi terenci je dobil hibridno srce.

  • Nov dinamičen hibridni pogon
  • Popolnoma prenovljena oblika
  • Najnovejše pametne tehnologije

Značilnosti

Večji, drznejši in še varčnejši.

Naš zastavonoša med evropskimi športnimi terenci se ne ponaša le z dinamičnim novim hibridnim pogonom in popolnoma prenovljeno obliko. Nudi namreč še več prostora in vas z litrom goriva pripelje dlje. Tako predstavlja popoln spoj še drznejšega, edinstvenejšega sloga in najnovejših pametnih tehnologij. 

 

Večji, drznejši in še varčnejši.

Hibridna moč za izjemno varčnost.

Hibridni pogon v novem Santa Feju Hybrid sestavlja dinamična kombinacija turbobencinskega agregata in zmogljivega elektromotorja, ki varčni vožnji daje nov pomen.

Hibridna moč za izjemno varčnost.
Prefinjen nov dizajn.

Prefinjen nov dizajn.

Kombinacija drzno osvežene zunanjosti in robustnega značaja novi model že na prvi pogled loči od konkurentov v segmentu.

Najnaprednejši varnostni sistemi.

Nadgrajeni varnostni pripomočki ter napredni asistenčni sistemi novega Santa Feja Hybrid uvrščajo naravnost med tekmece prestižnega segmenta.

Najnaprednejši varnostni sistemi.

Spoznajte novega Santa Fe hibrida

Kaj je hibrid?

Novi Santa Fe Hybrid je opremljen z bencinskim in električnim motorjem, ki ga napaja zmogljiva litij-ionska baterija. Oba pogona usklajeno sodelujeta in na ta način znižujeta tako porabo kot tudi raven emisij. Električni motor vozilu pomaga tudi zavirati, sistem za rekuperacijo zavirne energije pa pri tem polni baterijo.

 

Hibridna učinkovitost.

Po zaslugi inovativnega hibridnega pogona se novi Santa Fe Hybrid ponaša z izjemno varčnostjo.

Kaj je hibrid?
Nadgrajena povezljivost.

Nadgrajena povezljivost.

Da boste tudi na poti povezani in vam ne bo dolgčas. Izkusite najnovejše tehnologije na področju pametne povezljivosti.

Uživajte v prestižu udobja.

Uživajte v še več prostornosti, udobja in praktičnosti kot pri prejšnjem modelu.
Uživajte v prestižu udobja.
Varnost.

Varnost.

Prepustite se zaščiti, ki jo zagotavljajo najnaprednejši varnostni pripomočki in asistenčni sistemi.

Hyundaijeva 5-letna garancija brez omejitve kilometrov.

Kot vsak Hyundai je tudi novi Santa Fe Hybrid izdelan v skladu z najvišjimi standardi kakovosti. In ker vanje verjamemo, smo jih pripravljeni podkrepiti s 5-letno garancijo brez omejitve kilometrov. Tako lahko uživate v stvareh, ki vas veselijo, brez da bi vas pri tem skrbelo za avtomobil. Privoščite si dodatno mero brezskrbnosti, ki jo omogoča ena od najboljših garancij v segmentu – in to serijsko!

Hyundaijeva 5-letna garancija brez omejitve kilometrov.

Motorji, pripravljeni na prihodnost.

Vsi novi evropski Hyundaiji z bencinskim motorjem že izpolnjujejo zahteve emisijskega standarda Eudo 6d, dizelski motorji pa bodo sledili v tem letu.

Hyundai logo 6d standard za vse modele

 

Zunanjost

Tm kv sfh rear 20 lhd 2 eu rgb hybrid 02

Oblika, ki opozori nase.

Novi Santa Fe s svojo velikostjo in drzno eleganco ni avtomobil za tiste, ki se radi skrivajo v množici. S svojo mogočno pojavo zlahka kraljuje cesti ter na vsakem kilometru privlači poglede.


Evolucija modela Santa Fe – 20 let ikone

Hyundai je prvo generacijo modela Santa Fe predstavil leta 2000 in se z njim uvrstil med pionirje SUV segmenta. Ta izjemno uspešni športni terenec tako praznuje že dvajset let obstoja na trgu, v tem času pa je postal eden najprepoznavnejših Hyundaijevih avtomobilov. Podajte se z nami na kratek sprehod skozi zgodovino in spoznajte razvoj našega prvega športnega terenca.

 • Prva generacija: 2000 - 2006

  Prva generacija: 2000 - 2006

  Santa Fe prve generacije se je ponašal z robustnim, a hkrati elegantnim izgledom. Bil je daljši in širši od večine tekmecev, posebej dobro pa se je odrezal onkraj utrjenih poti.
 • Druga generacija: 2006 - 2012

  Druga generacija: 2006 - 2012

  Druga generacija je prinesla še več zmogljivosti in prostora ter izboljšane varnostne sisteme, zagotovila pa je tudi mnogo boljšo vodljivost v raznolikih voznih in vremenskih razmerah.
 • Tretja generacija: 2012 - 2018

  Tretja generacija: 2012 - 2018

  Tretja generacija je ponudila še več udobja in kakovosti, pokazala pa je tudi nov oblikovni jezik, ki so ga krojile uglajene linije ter mišičasta silhueta.
 • Četrta generacija: 2018 – danes

  Četrta generacija: 2018 – danes

  K občutku prestiža, ki ga ustvarja Santa Fe četrte generacije, prispevajo prefinjen dizajn, napredne tehnologije, vodilni varnostni pripomočki ter izobilje prostora.

Pot do novega sloga – od skice do razstavnega salona.

Proces oblikovanja se običajno prične z nekaj preprostimi skicami, ustvarjenimi zgolj s papirjem in svinčnikom. Cilj oblikovalske ekipe, ki se je lotila prenove Santa Fe, je bil doseči bolj umirjen in prefinjen oblikovni jezik. Takšen, ki odraža vpadljivo in močno prezenco novega modela, hkrati pa uteleša harmonijo in uglajenost.
 • SANTA FE Hybrid

 • SANTA FE Hybrid

 • SANTA FE Hybrid

 • SANTA FE Hybrid

 • SANTA FE Hybrid

 • SANTA FE Hybrid

 • SANTA FE Hybrid

SangYup Lee, član uprave in vodja Hyundaijevega globalnega oblikovalskega središča.

"Novega Santa Fe smo obogatili s tehnologijami višjega razreda in svežim oblikovnim jezikom, s čimer smo ustvarili še več dodane vrednosti. Drzne linije, ki se raztezajo od ene strani na drugo ter od prednjega do zadnjega dela poskrbijo za robusten, a hkrati uglajen izgled, kakršnega si kupci v SUV segmentu želijo. Novemu modelu smo dodali tudi številne pripomočke in funkcije, ki poudarjajo njegovo družinsko usmerjenost, hkrati pa zagotavljajo užitek v vožnji."
SangYup Lee, član uprave in vodja Hyundaijevega globalnega oblikovalskega središča.

Spoj robustnosti in uglajene lepote.

Novi Santa Fe se ponaša s popolnoma novim slogom, saj je večji, drznejši in še bolj edinstven. S spretnim prepletom robustnega značaja in uglajene elegance se tako s svojo zunanjostjo kot tudi z notranjostjo že na prvi pogled loči od konkurentov v svojem segmentu.

Nezamenljivo izjemen.

Nova prednja žarometa v polni LED izvedbi se ponašata z edinstveno grafiko dnevnih luči v obliki črke T, ki v hipu ujame pogled.
Nezamenljivo izjemen.
Neustavljivo samozavesten.

Neustavljivo samozavesten.

Horizontalno postavljena zadnja žarometa povezuje svetlobna letvica, ki optično razširi zadek.

Drznost brez izgovorov.

Drzna maska hladilnika z vpadljivim tridimenzionalnim vzorcem se elegantno zliva z glavnima žarometoma in optično poenoti obliko prednjega dela.
Drznost brez izgovorov.
Nova 20-palčna aluminijasta platišča.

Nova 20-palčna aluminijasta platišča.

Novi Santa Fe je prvi evropski Hyundai, ki je v dizelskih različicah na voljo z opcijskimi 20-palčnimi platišči. Hibrid in priključni hibrid ponujata 19-palčna platišča.

Širše in še dinamičnejše obrobe blatnikov.

Novi Santa Fe s širšimi obrobami blatnikov in novimi aluminijastimi platišči, vključno z opcijskim 20-palčnim modelom, izžareva še več moči.
Širše in še dinamičnejše obrobe blatnikov.
Drzno oblikovan prednji odbijač.

Drzno oblikovan prednji odbijač.

Spodnji del odbijača zaznamuje robustna zaščitna plošča, ki objema spodnjo odportino za zrak in optično dopolnjuje masko hladilnika. Stranski odprtini olajšata pretok zraka in prednjemu delu dodata oblikovno piko na i.

Novi paket Luxury.

Za še več prefinjenosti je prenovljeni Santa Fe prvič na voljo s paketom Luxury. Ta prinaša 20-palčna platišča, nižja prednji in zadnji odbijač ter obrobe blatnikov, ki so namesto v mat črno odete v barvo karoserije.

 

Novi paket Luxury.

Drzne in edinstvene barve karoserije.

Izberite svoj najljubši slog in odenite novega Santa Feja v eno od 9 edinstvenih barv karoserije, ki so jih navdihnile podobe iz narave. Barvno paleto sestavljajo tudi trije novi odtenki: Glacier White, Taiga Brown in Lagoon Blue. 

Drzne in edinstvene barve karoserije.
 

Notranjost

Tm lifestyle driving 02 3479 3622

Prestižni materiali. Bogastvo prostora. Vrhunske tehnologije.

Ko sedete v novega Santa Feja, vas v trenutku prevzame občutek prostornosti. V primerjavi s predhodnikom namreč nudi več prostora, udobja in tudi praktičnosti. Za nameček boste izkusili novo raven prestiža, ki ga pričarajo visokokakovostni materiali in prefinjeno usnje. Novi model je tudi prvi Hyundai, ki je na voljo z opcijskim paketom Luxury – za še več vrhunskega pridiha.  

Prestižni materiali. Bogastvo prostora. Vrhunske tehnologije.

Lebdeča osrednja konzola.

Eden najopaznejših oblikovnih poudarkov v kabini je nedvomno "lebdeča" osrednja konzola, ki se elegantno zliva z armaturno ploščo. Odeta je v na otip mehke materiale, z vrsto visokotehnoloških dodatkov pa krepi občutek prestiža, ki prežema notranjost. 

Digitalni zaslon merilnikov.

Novi 12,3-palčni digitalni zaslon merilnikov je še en v vrsti dodatkov višjega razreda, saj je prikaz na njem mogoče popolnoma prilagoditi.

Digitalni zaslon merilnikov.
Novi 10,25-palčni zaslon na dotik.

Novi 10,25-palčni zaslon na dotik.

Vsi podatki ki jih potrebujete, so naravnost pred vami, in to na velikem, 10,25-palčnem zaslonu, ki se ponaša s preprosto berljivostjo, intuitivnim vmesnikom in napredno sihnronizacijo s pametnimi telefoni.

Gumbi menjalnika.

Za preklapljanje med načini drive, neutral, reverse in park zadošča preprost pritisk na gumb.
Gumbi menjalnika.
Skrito držalo za pijačo.

Skrito držalo za pijačo.

Za prečiščen slog centralne konzole skrbi pokrito odlagalno mesto, v katerem se skriva dodatno držalo za pijačo in vhod USB.

Odlagalno mesto pod osrednjo konzolo.

Odlagališče pod lebdečo konzolo nudi ogromno prostora za shranjevanje.
Odlagalno mesto pod osrednjo konzolo.
 

Zmogljivost

Tm fl performanceimage rgb 16x9 02

Novi hibridni pogon za še boljši spoj varčnosti in moči.

Novi Santa Fe Hybrid se ponaša z dinamično kombinacijo turbobencinskega agregata z direktnim vbrizgom in zmogljivega elektromotorja, ki varčnosti daje nov pomen. A za maksimalno učinkovitost ni treba polniti baterije ali spreminjati vozniških navad. Za vse poskrbi napredni hibridni pogon, ki neopazno preklaplja med električnim in klasičnim pogonom, včasih pa izkoristi kar oba naenkrat.

Prostorsko učinkovita nova platforma.

Po zaslugi nove platforme je baterijski sklop nameščen pod sovoznikovim sedežem. Za več učinkovitosti vam tako ni treba žrtvovati prostora v kabini.
Prostorsko učinkovita nova platforma.
Zmogljiv elektromotor.

Zmogljiv elektromotor.

Uživajte v električnem pospešku. Elektromotor z močjo 44.2 kW poskrbi za obilico navora, ki botruje impresivnim pospeškom – brez odpovedovanja varčnosti!

Litij-ionska baterija.

Zmogljiva baterija kapacitete 1,49 kWh z nadgrajenim ciklom polnjenja in praznjenja sprejme večjo zalogo elektrike in vas popelje dlje.
Litij-ionska baterija.
Novi 6-stopenjski samodejni menjalnik.

Novi 6-stopenjski samodejni menjalnik.

Novi 6-stopenjski samodejni menjalnik v primerjavi s predhodnikom zagotavlja še bolj gladko pretikanje in varčnejšo vožnjo.

Več zmogljivosti in manj emisij: tehnolocija CVVD.

Hyundai je razvil prvi sistem časovno spremenljivega krmiljenja odpiranja ventilov (CVVC) na svetu. Slednji poskrbi za optimalno zmogljivost in nizko porabo, hkrati pa okolju prijaznejše delovanje. Glede na vozne razmere namreč prilagaja čas odpiranja in zapiranja valjev.

Pretok energije.

Novi Santa Fe Hybrid glede na vozne razmere neopazno preklaplja med bencinskim in električnim motorjem. Sistem za regeneracijo zavorne energije obenem ob zaviranju z elektromotorjem polni baterijo, tako da lahko električni pogon pri pospeševanju, počasni vožnji ali vožnji navkreber pomaga klasičnemu. Pretok energije si lahko ogledate na skici.

 • Speljevanje / nizka hitrost

  Speljevanje / nizka hitrost

  Pri speljevanju ali nizki hitrosti baterija napaja elektromotor, ki skrbi za pospešek novega Santa Feja Hybrid.
 • Pospeševanje/vožnja navkreber

  Pospeševanje/vožnja navkreber

  Pri močnejšem pospeševanju ali vožnji navkreber elektromotor in klasični agregat delujeta skupaj, s čimer zagotovita maksimalno moč in kar najnižjo porabo.
 • Konstantna hitrost

  Konstantna hitrost

  Pri enakomerni hitrosti moč zagotavlja bodisi bencinski bodisi električni agregat – odvisno od tega, kateri je v določeni situaciji učinkovitejši.
 • Zaviranje/vožnja navzdol

  Zaviranje/vožnja navzdol

  Sistem za regeneracijo zavorne energije za upočasnjevanje vozila namesto zavor uporablja elektromotor, na ta način pa pri zaviranju ali vožnji po klancu navzdol polni baterijo.
 • Regeneracija zavorne energije

  Regeneracija zavorne energije

  Med upočasnjevanjem (ob zaviranju ali vožnji po klancu navzdol) elektromotor deluje kot generator, saj nastalo kinetično energijo spreminja v električno, ta pa se shranjuje v bateriji.

Izbirnik klasičnega ali terenskega načina vožnje.

Sneg ali pesek? Športni ali varčni način? Izbira je vaša. S preprostim obratom kolesca lahko vozne lastnosti prilagodite razmeram na cestišču in svojemu razpoloženju. Za dodatno mero dinamike v obliki hitrejšega odziva stopalke za plin ter športnejšega pretikanja in krmiljenja izberite način Sport. Za maksimalno varčnost pa je tu način Eco, ki s prilagoditvijo pospeševanja, pretikanja ter delovanja klimatske naprave poskrbi za maksimalno učinkovitost, za učinkovito vsakdanjo vožnjo pa bo popolna izbira način Comfort.

Izbirnik klasičnega ali terenskega načina vožnje.
 • Način za vožnjo po snegu.

  Način za vožnjo po snegu.

  Z omejevanjem zdrsa koles, ki ga omogočajo prilagoditev navora, spremenjen vzorec pretikanja, nadzor oprijema in razporeditev navora na vsa štiri kolesa, ta način poskrbi za maksimalen nadzor na zasneženi ali spolzki podlagi.
 • Način za vožnjo po pesku.

  Način za vožnjo po pesku.

  Ta vozni način s prilagajanjem navora in vzorca pretikanja ter z nadzorom oprijema in razporejanjem navora na vsa štiri kolesa zagotavlja tekoče speljevanje in ugodne zmogljivosti na mehkih podlagah.
 • Način za vožnjo po blatu.

  Način za vožnjo po blatu.

  Ta vozni način s prilagajanjem navora in vzorca pretikanja ter z nadzorom oprijema in razporejanjem navora na vsa štiri kolesa zagotavlja dobre vozne lastnosti na spolzkih in težavnih površinah.

Štirikolesni pogon HTRAC™.

Slabo vreme? Ostri zavoji? Brez skrbi. Novi Santa Fe je na voljo z inovativnim štirikolesnim pogonom HTRAC™, ki v vseh razmerah zagotavlja optimalno vodljivost in stabilno lego v zavojih. Tako bo vožnja po spolzkih ulicah ali na luknjastih podeželskih cestah mnogo brezskrbnejša.

 • Način Comfort

  Način Comfort

  Način Comfort ponuja odlično stabilnost, v spolzkih razmerah pa moč posreduje vsem štirim kolesom.
 • Način ECO

  Način ECO

  V načinu ECO vozilo poganjata le prednji kolesi, kar zniža porabo. Če je cestišče spolzko, sistem samodejno aktivira štirikolesni pogon.
 • Način Sport

  Način Sport

  Način Sport poskrbi za boljše pospeševanje, saj do 50 % navora posreduje zadnjemu kolesnemu paru. Na spolzkem cestišču se moč samodejno razporedi med vsemi štirimi kolesi.
 • Način Smart.

  Način Smart.

  Način smart se prilagaja vašemu načinu vožnje ter razmeram na cesti ter za kar najboljšo vozniško izkušnjo samodejno preklaplja med načini Eco, Sport in Comfort.

Popolnoma nova platforma.

Novi Santa Fe je zasnovan na novi, že tretji generaciji Hyundaijeve platforme, ki prinaša občutne izboljšave na področju zmogljivosti, vozne dinamike in varnosti.
Popolnoma nova platforma.
Zmogljivo vzmetenje.

Zmogljivo vzmetenje.

MacPhersonovi vzmetni nogi zagotavljata več stabilnosti in bolj uglajeno vožnjo, večvodilska prema zadaj pa še poveča udobje in porabi manj prostora.
 

Tehnologija

Tm fl interior svm 02 3570

Najnaprednejša povezljivost na vsaki poti.

Seveda se novi Santa Fe Hybrid ponaša tudi z najnovejšimi pametnimi tehnologijami, kot so napredne funkcije povezljivosti in storitev Bluelink® Connected Car Services. Ta upravljanje z vozilom omogoča kar prek pametnega telefona – ali z glasom. Infozabavni sistem z 10,25-palčnim zaslonom vključuje tudi brezplačno 5-letno naročnino na Hyundaijeve storitve LIVE. 

Brezžično polnjenje.

Nadgrajeni sistem za brezžično polnjenje mobilnih naprav je sedaj še močnejši, s čimer omogoča učinkovito napajanje pametnih telefonov brez mučenja s kabli.
Brezžično polnjenje.
Storitvi Apple Car Play in Android Auto.

Storitvi Apple Car Play in Android Auto.

Svoj pametni telefon lahko po zaslugi storitev Wireless Apple CarPlay™ and Android Auto™ kar brez kabla povežete 8-palčnim zaslonom infozabavnega sistema.
Apple CarPlay™ je registrirana blagovna znamka podjetja Apple Inc. Android Auto™ je registrirana blagovna znamka podjetja Google Inc.

Sistem Bluelink® Connected Car Services.

Upravljajte s svojim vozilom kar prek pametnega telefona – ali z glasom. Sistem Bluelink združuje napredno povezljivost in pametne rešitve za še več praktičnosti.
Sistem Bluelink® Connected Car Services.
 • Odklepanje in zaklepanje na daljavo.

  Odklepanje in zaklepanje na daljavo.

  Ste pozabili zakleniti avto? Brez skrbi! Novi Santa Fe Hybrid vas bo na to opozoril s sporočilom na vašem pametnem telefonu. Ko ga prejmete, le vtipkate PIN kodo, nato pa vrata s pomočjo aplikacije zaklenete ali odklenete kar na daljavo.
 • Pošiljanje navodil navigacije v vozilo.

  Pošiljanje navodil navigacije v vozilo.

  Če je vaš novi Santa Fe Hybrid opremljen z navigacijskim sistemom, lahko s pomočjo aplikacije Blue Link tudi izven vozila dostopate do navodil navigacije. Aplikacija se namreč poveže z navigacijskim sistemom in nanj naloži vaš načrt poti.
 • Iskanje vozila.

  Iskanje vozila.

  Ste pozabili, kje ste parkirali? Preprosto odprite aplikacijo Blue Link, ki bo za vas poiskala vaš avto – kjer koli na svetu!
 • Obvestila o alarmu.

  Obvestila o alarmu.

  Bluelink vedno pazi na vaš avto. Tudi ob poskusi vloma! Če nepridiprav poskuša odpreti ali dejansko odpre vrata, Bluelink namreč pošlje opozorilo na vaš pametni telefon.
 • Diagnostika vozila.

  Diagnostika vozila.

  Za še več brezskrbnosti lahko stanje vozila preverite kar s pomočjo svojega pametnega telefona. Aplikacija omogoča pregled pritiska v pnevmatikah, opozoril o napakah, delovanja zračnih blazin in zavor itd.
 • Stanje vozila.

  Stanje vozila.

  Imate dovolj goriva? Preverite kar s pomočjo aplikacije. Na daljavo lahko namreč preverite, koliko koliko goriva še imate, če ste zaprli vrata, okna ali prtljažna vrata, ter seveda, če so vrata zaklenjena.

Funkcija Connected Routing.

Po zaslugi funkcije Connected Routing vaše poti ne načrtuje več navigacijski sistem v vozilu, temveč zmogljiv strežnik v Hyundaijevem oblaku. Zakaj je to boljša rešitev? Ker omogoča več podatkov o stanju v prometu, natančnejše napovedi prihoda ter zanesljivejše načrtovanje alternativnih poti.
Funkcija Connected Routing.
Navigacija “Peš do cilja”.

Navigacija “Peš do cilja”.

Včasih boste morali Santa Feja parkirati, še preden boste dejansko dosegli končni cilj poti. Če se parkirišče nahaja med 200 m in 2 km proč, lahko navodila navigacije z osrednjega zaslona posredujete aplikaciji Bluelink na svojem telefonu. Ta vas bo nato s pomočjo tehnologije navidezne realnosti usmerjal točno tja, kamor ste se namenili.
 

Varnost

Tm fl adas pca 02 3593

Pazi na vas in vaše najdražje.

Napredni varnostni paket Hyundai SmartSense, ki je sedaj obogaten z novimi pametnimi pomagali, kot sta pomočnik za avtocestno vožnjo ter sistem za preprečevanje trka pri parkiranju vzvratno, novi model uvrščajo naravnost med tekmece prestižnega segmenta. Na voljo je celo funkcija za daljinsko upravljanje z vozilom, tako da vam pri parkiranju ni več treba sedeti za volanom. 

Pazi na vas in vaše najdražje.

Funkcija daljinskega upravljanja (RSPA).

Novi Santa Fe Hybrid se lahko kar sam zapelje na parkirno mesto ali s slednjega. S preprostim pritiskom na daljinsko tipko ga je mogoče parkirati celo vzvratno.
Funkcija daljinskega upravljanja (RSPA).
Sistem za preprečevanje trka pri parkiranju vzvratno (PCA-R).

Sistem za preprečevanje trka pri parkiranju vzvratno (PCA-R).

Ta novi sistem pri vožnji vzvratno s pomočjo kamere in senzorjev zaznava ovire na poti vozila, nanje pa sprva opozori, nato pa po potrebi tudi aktivira zavore in ustavi vozilo.

Pomočnik za avtocestno vožnjo (HDA).

Novi Santa Fe Hybrid je prvič na voljo s pomočnikom za avtocestno vožnjo (HDA), ki predstavlja kombinacijo sistema za ohranjanje voznega pasu (Lane Following Assist) in pametnega sistema za prednastavitev hitrosti. S pomočjo senzorjev in podatkov navigacije namreč zagotavlja varno upravljanje z vozilom ter glede na razmere samodejno prilagaja hitrost. Voznik lahko sistem HDA aktivira s preprostim pritiskom na volansko tipko.
Pomočnik za avtocestno vožnjo (HDA).
 • Sistem za samodejno ohranjanje voznega pasu (LFA)

  Novi Santa Fe Hybrid je opremljen s sistemom LFA. Ko je ta aktiviran, ohranja vozilo na sredini voznega pasu. Deluje pri hitrostih med 0 in 200 km/h ter tako na avtocesti kot na mestnih ulicah.
 • Sistem za zaznavanje mrtvih kotov s funkcijo preprečevanja trka (BCA).

  Sistem s pomočjo dveh radarskih senzorjev v spodnjem delu zadnjega odbijača zaznava vozila v vašem mrtvem kotu in vas opozarja nanje. Če kljub temu aktivirate smernik, bo poleg zvočnega signala aktiviral zavore, da prepreči morebitno trčenje.
 • Sistem za preprečevanje naleta s strani pri vožnji vzvratno (RCCA).

  Sistem RCCA vas v situacijah, ko se iz slabše preglednih vzvratno vključujete v promet, najprej opozori na vozila, ki se približujejo s strani, nato pa po potrebi tudi samodejno zaustavi vozilo.
 • Sistem za preprečevanje naleta (FCA).

  Sistem FCA samodejno aktivira zavore, če zazna naglo zaviranje vozila pred vami ali nevarnost čelnega trčenja v pešča oz. kolesarja.

Asistent za spremljanje mrtvih kotov (BMV).

Dogajanje v levem in desnem mrtvem kotu svojega novega Santa Feja lahko sedaj spremljate kar na zaslonu merilnikov. Ob vklopu smernika se namreč vključi tudi kamera na izbrani strani.
Asistent za spremljanje mrtvih kotov (BMV).
Asistent za varno izstopanje.

Asistent za varno izstopanje.

Ta pametna funkcija preprečuje nesreče, saj zaznava vozila, ki se vam približujejo od zadaj, ter v primeru, da je izstop prenevaren, začasno zaklene zadnja vrata. Tako lahko potniki izstopijo šele, ko so razmere varne.

Opozorilo na potnike zadaj.

Ultrasonični senzorji zaznavajo gibanje na zadnji klopi vozila. Če slednjega zaznajo, ko ste vi že izstopili, se aktivirajo hupa in smerniki.

Opozorilo na potnike zadaj.

Pazi na vas in vaše najdražje.

Novi Santa Fe Hybrid je zasnovan tako, da v primeru nezgode čim bolje zavaruje tako vas kot vaše najbližje. V ta namen je opremljen s šestimi zračnimi blazinami: dvema spredaj, dvema stranskima in dvema zračnima zavesama. K izboljšani varnosti znatno prispeva tudi Hyundaijeva nova platforma, ki bolje absorbira sile trka in omeji deformacijo potniške kabine.

Pazi na vas in vaše najdražje.
 

Udobje

Tm fl interior smart shift 20 02 3594

Pametna pomagala, ki lajšajo vsakdan.

Novi Santa Fe Hybrid po zaslugi fleksibilne razporeditve sedežev in pametnih vsakodnevnih pomagal, kot je prilagodljivo električno odpiranje prtljažnih vrat, na novo definira udobje in praktičnost. Tako vas kot vaše potnike bodo razveselili dodatni centimetri v drugi sedežni vrsti, še večji prtljažni prostor ter kopica priročno nameščenih odlagališč. 

Pametna pomagala, ki lajšajo vsakdan.

Fleksibilna razporeditev sedežev.

Prepustite se udobju, ki je na voljo kar do 7 potnikom, ter izobilju prostora za prtljago. Se odpravljate na dolgo pot? Sedežno klop v drugi vrsti lahko premikate naprej ali nazaj ter preklopite, in sicer v razmerju 40/20/40. Prav tako jo s preprostim pritiskom na gumb pomaknete naprej, da potnikom omogočite lažji dostop do tretje sedežne vrste.
Zaslon head-up.

Zaslon head-up.

Projekcijski zaslon vse ključne podatke o vožnji, kot so hitrost, navodila navigacijskega sistema in varnostna opozorila, prikazuje neposredno na vetrobranskem steklu.

Prestižni zvočni sistem KRELL.

Prestižni zvočni sistem proizvajalca KRELL poskrbi za prvovrstno zvočno kuliso. 10 izjemnih zvočnikov namreč zagotavlja, da lahko vsi potniki uživajo v izjemni akustični izkušnji, katere srce je 12-kanalni ojačevalec z največjo močjo 589 vatov. KRELL Automotive je luksuzna znamka avtomobilskih zvočnih sistemov podjetja KRELL, enega vodilnih prizvajalcev visokokakovostne akustične opreme.
Prestižni zvočni sistem KRELL.

Pametna prtljažna vrata.

Naj bo zlaganje prtljage v avto mala malica. Pametna prtljažna vrata se samodejno odprejo, ko se vozilu dovolj približate, da slednje zazna pametni ključ.
Pametna prtljažna vrata.
Pomočnik za odpiranje prtljažnika.

Pomočnik za odpiranje prtljažnika.

Ta pametna funkcija poskrbi, da imate vedno na voljo dovolj prostora za neovirano odpiranje prtljažnika – denimo ko vzvratno parkirate nasproti zidu.

Prikaz okolice vozila.

Ste se znašli v utesnjeni parkirni hiši ali manjši avtopralnici? Brez skrbi! S prikazom okolice vozila je novi Santa Fe prava igračka za varno in preprosto manevriranje.
Prikaz okolice vozila.
8-smerno nastavljivi sedeži.

8-smerno nastavljivi sedeži.

Spoznajte novo raven udobja. Električno pomična prednja sedeža v novem Santa Feju Hybrid sta nastavljiva v kar 8 smereh – za popoln položaj sedenja!

Spominska funkcija.

Ko vas od maksimalnega udobja loči le pritisk na gumb. Shranite naklon naslona, položaj sedeža in dolžino sedišča za dva voznika in s pritiskom na gumb v sekundi prikličite shranjene nastavitve.

Spominska funkcija.
 

Cenik

Hyundai SANTA FE Hybrid

Cilj Hyundaija je ustvariti nove vrednote in novo kulturo, ki nadgrajuje doživetje v vozilu. Hyundai ni več samo avtomobilsko podjetje. Stremi k spremembi, ki bo v celoti preoblikovala koncept prevažanja. Je globalno podjetje, ki brez strahu podira meje.

Cenik za model SANTA FE Hybrid

Cenik Hyundai eMobilnost

 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Vse podatke, zbrane prek piškotkov za potrebe spletne analitike na našem spletnem mestu anonimiziramo s pomočjo posebnega algoritma SafeMetric™. Več o piškotkih.