Informacije

Avtohiša Lunežnik d.o.o.
Klopce 21c,
2310 Slovenska Bistrica

Servis in kleparsko ličarski center
servis@luneznik.si
02 805 00 03
02 805 00 04

Prodaja
prodaja@luneznik.si
02 805 00 01
02 805 00 02

Naš delovni čas:
Prodaja vozil
pon-pet: 8.00h do 17.00h
sob: 8.00h do 12.00h

Servis vozil in kleparsko ličarski center
pon-pet: 8.00h do 12.00h ter
12.30h do 16.00h

 

Na slovenskih cestah od danes naprej tudi novi TUCSON N Line

  • Na slovenskih cestah od danes naprej tudi novi TUCSON N Line

    14. maj 2021

    Novi TUCSON N Line s številnimi oblikovnimi dodatki, ki jih je navdihnil svet motošporta, pooseblja dirkaško eleganco. Še agresivneje zašiljen prednji del zaznamujejo posebna različica parametrične maske N Line in širši stranski reži za zrak, LED žarometa pa krasi črna obroba. Odbijač in odprtina za dotok zraka pod masko sta v športnem duhu optično razširjena navzven. Tako sta višja in širša kot pri običajnem Tucsonu, s čimer poskrbita za še bolj izklesan videz prednjega dela.

    Športen značaj zadka pri Tucsonu N Line še dodatno poudarja aerodinamično oblikovan spojler, ki ni več enak tistemu na klasičnem modelu. Da so oblikovalci navdih črpali v svetu najzmogljivejših dirkalnikov, priča tudi dvojna izpušna cev. Stranski profil vozila zaznamujejo pragovi v barvi karoserije, ki pripomorejo k še bolj dinamičnim proporcem in prefinjeni eleganci. V barvo so odeti tudi obrobe kolotekov in odbijači, s čimer značaj vozila postane še bolj športno nabrit. Za piko na i obrobe stranskih stekel krasi svetleče črna barva, ki zaznamuje tudi dinamično zašiljeni C-stebriček. Ta v dirkaškem duhu simbolizira gibanje naprej. Kabina Tucsona N Line izraža spoj elegance in profesionalizma, ki prežema vsak kotiček. Športna prednja sedeža N Line sta odeta v kombinacijo črnega semiša in usnja, krasijo pa ju logotipa serije N in rdeči kontrastni šivi, ki so tudi na vratih in naslonu za roke. Ostali elementi, značilni za serijo N Line, se glede na izbiro motorja nahajajo bodisi na prestavni ročici ali na konzoli z gumbi samodejnega menjalnika. Za še več športnega vtisa poskrbi strop v črni barvi, dirkaško razpoloženje pa budijo tudi pedala in zaščita pragov iz aluminija.

     
     
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Vse podatke, zbrane prek piškotkov za potrebe spletne analitike na našem spletnem mestu anonimiziramo s pomočjo posebnega algoritma SafeMetric™. Več o piškotkih.