Informacije

Avtohiša Lunežnik d.o.o.
Klopce 21c,
2310 Slovenska Bistrica

Servis in kleparsko ličarski center
servis@luneznik.si
02 805 00 03
02 805 00 04

Prodaja
prodaja@luneznik.si
02 805 00 01
02 805 00 02

Naš delovni čas:
Prodaja vozil
pon-pet: 8.00h do 17.00h
sob: 8.00h do 12.00h

Servis vozil in kleparsko ličarski center
pon-pet: 8.00h do 12.00h ter
12.30h do 16.00h

 

Rok Turk in Blanka Kacin četrtič zapored državna prvaka

 • Rok Turk in Blanka Kacin četrtič zapored državna prvaka

  23. november 2020

  Rok Turk in Blanka Kacin sta spisala zgodovino. V sezoni 2020 sta osvojila četrti zaporedni naslov slovenskih državnih prvakov, kar doslej ni uspelo še nikomur.

  Žal naslova državnega prvaka nista mogla potrditi na domačih tleh v Idriji - tamkajšnji rally, ki tradicionalno zaključi sezono, so morali organizatorji letos zaradi koronavirusne situacije odpovedati.

  A dosežka se Turk in Kacinova kljub temu zelo veselita. V letošnji sezoni sta konkurenci v slovenskem državnem prvenstvu prepustila le eno samo hitrostno preizkušnjo. Šlo je za eno izmed HP na rallyju Velenje, kjer so dirkalniku ponagajale tehnične težave. Rally Železniki in Rally Poreč sta bila medtem stoodstotna.

  Prav poseben dosežek je uspel Blanki Kacin, ki je s četrtim naslovom že postala najuspešnejša sovoznica v zgodovini slovenskega državnega prvenstva. Nepogrešljiv del ekipe bo seveda ostala tudi v prihodnje.

  Premor pred sezono 2021 za Roka Turka ne bo pomenil počitka, saj se že zdaj začenjajo priprave in sestavljanje programa. Vsi člani ekipe upajo na bolj ugodne okoliščine kot v letošnji sezoni. No, slednje so letos poskrbele tudi za še množičnejši razmah virtualnih športov.

  Tako bo že prihodnji konec tedna na sporedu prvi (virtualni) Hyundai Rally, o katerem lahko več informacij pridobite na spodaj navedenih profilih družbenih omrežij.

   
   
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Vse podatke, zbrane prek piškotkov za potrebe spletne analitike na našem spletnem mestu anonimiziramo s pomočjo posebnega algoritma SafeMetric™. Več o piškotkih.