Značilnosti

EDINSTVENA ELEGANCA. RAZBURLJIVA MOČ.

Naj novi i30 Fastback izrazi vaš izbran okus: okus za vrhunski slog, ki ga uteleša dinamična kupejevska silhueta; okus za športnost, ki jo izžarevajo zmogljivi motorji, ter okus za prefinjenost, kakršno pričara le vodilna raven tehnologije v segmentu.

Hyundai irange 25 i30 fb 02

Simbol elegance in zmogljivosti

S svojimi kupejevskimi proporci in elegantno padajočo strešno linijo je i30 Fastback popoln simbol čistokrvne elegance. Po zaslugi svežih oblikovnih poudarkov, posodobljenih varnostnih sistemov, najnaprednejših funkcij povezljivosti in 10,25-palčnega zaslona na dotik pa je sedaj še izjemnejši.
 • Eleganca, prežeta z drznostjo

  Eleganca, prežeta z drznostjo

  Prepoznavno kupejevsko silhueto bogatita drznejša prednja maska in elegantnejši zadek. Z novim i30 Fastback lahko sedaj še jasnejše izrazite svoj edinstven slog.
 • Še bolj dinamičen.

  Še bolj dinamičen.

  S spuščenim podvozjem in zmogljivimi prisilno polnjenimi motorji se i30 Fastback pelje tako športno, kot izgleda.
 • Pametnejša povezljivost.

  Pametnejša povezljivost.

  Infozabavni sistem z 10,25-palčnim zaslonom na dotik se (prek storitve Apple CarPlay™ oz. Android Auto™) poveže z vašim pametnim telefonom ali aplikacijo Bluelink ® connected car services.

Športne zmogljivosti

Izkusite moderne agregate in menjalnike novega i30 Fastback in uživajte v brezskrbni vožnji.
Športne zmogljivosti
Povezljivost.

Povezljivost.

Sistem Bluelink® vam omogoča upravljanje z vozilom prek telefona ali z glasom, storitve LIVE pa zagotavljajo aktualne podatke o stanju v prometu, vremenu, parkiriščih itd.

Varnost.

Hyundaijev paket naprednih varnostnih pomagal je bogatejši za štiri nove sisteme, ki vam in vašim najdražjim zagotavljajo še brezskrbnejše poti.
Varnost.
i30 Fastback N Line

i30 Fastback N Line

Ljubitelji dinamične serije N Line bodo navdušeni nad novimi oblikovnimi poudarki osveženega i30 Fastback N Line.
 • 5 let garancije brez omejitve kilometrov.

  5 let garancije brez omejitve kilometrov.

  Kot vsak Hyundai je tudi novi i30 izdelan v skladu z najvišjimi standardi kakovosti. In ker vanje verjamemo, smo jih pripravljeni podkrepiti s 5-letno garancijo brez omejitve kilometrov. Tako lahko uživate v stvareh, ki vas veselijo, brez da bi vas pri tem skrbelo za avtomobil. Privoščite si dodatno mero brezskrbnosti, ki jo omogoča ena od najboljših garancij v segmentu – in to serijsko!
 • Za vašo brezkrbnost

  Za vašo brezkrbnost

  Uživajte v vožnji in stvareh, ki vas veselijo.
 • Motorji, ki zrejo v prihodnost.

  Motorji, ki zrejo v prihodnost.

  Vsi na novo registrirani evropski Hyundaiji i30 že ustrezajo emisijskemu standard Euro 6d. Dizelski motorji bodo z njim skladni še v tem letu.
 

Zunanjost

Hyundai irange 19 i30 fb 02

Prefinjena notranjost, čudovita zunanjost.

Za Hyundaijem i30 Fastback se že od njegovega nastanka nenehno obračajo glave. Njegova elegantna kupejevska silhueta je namreč paša za oči in v segmentu nima konkurence. S svojim osveženim dizajnom vam bo še bolje pomagal izraziti edinstven in prefinjen slog.

Prepoznavno kupejevsko silhueto novega i30 Fastback sedaj dopolnjujeta osvežen prednji del z novima LED žarometoma ter paleta novih barv karoserije. 16- in 17-palčna platišča so prav tako osvežena, 18-palčna pa še naprej navdušujejo. Vse to osveženi model naredi še privlačnejšega ter ga še bolj približa prav vam.

Edinstvena prednji odbijač in maska.

Edinstvena prednji odbijač in maska.

Optično razširjen prednji del z modernejšim izgledom še podkrepi karizmatično podobo novega i30 Fastback. Maska s 3D vzorcem izžareva njegovo elegantno dinamičnost.

Osupljiva prednja žarometa

Dinamične linije zožanih žarometov dopolnjuje opcijska grafika z najnaprednejšimi dnevnimi LED lučmi v obliki črke V.
Osupljiva prednja žarometa
Vpadljiva bočna linija.

Vpadljiva bočna linija.

Dinamičen profil vozila okrepi tudi bočna linija, ki se v blagem loku elegantno razteza med prednjima in zadnjima LED žarometoma.

Izrazita bočna linija.

Izčiščen profil vozila okrepi tudi bočna linija, ki se v blagem loku elegantno razteza med prednjima in zadnjima LED žarometoma.
Izrazita bočna linija.
Aluminijasta platišča

Aluminijasta platišča

Aluminijasta platišča se odlično podajo dinamični silhueti novega i30 Fastback. V 18-palčni izvedbi so na voljo ekskluzivno za model Fastback.

Panoramska sončna streha.

Panoramska sončna streha, ki se lahko pomično odpre, dodatno prispeva k občutku zračnosti v kabini.

Panoramska sončna streha.
Zadnja LED žarometa.

Zadnja LED žarometa.

Izjemno učinkovita zadnja LED žarometa prav tako kot prednja krasi grafika v obliki črke V, ki zadku vlije še izrazitejši značaj.

Vaš edinstven slog.

Izberite eno od 9 barv karoserije in prikrojite novega i30 po svojem okusu. Paleti barv smo dodali tri nove odtenke: Dark Knight, Silky Bronze in Sunset Red.

Vaš edinstven slog.
 

Notranjost

Pd interior full 02 2907

Še več velikodušne elegance

Po zaslugi Hyundaijevega občutka za najmanjše podrobnosti je kabina novega Hyundaija i30 Fastback prijetna tako nap ogled kot tudi na otip. S prestižnejšimi tkaninami, večjo izbiro barvnih kombinacij in najnovejšo multimedijsko tehnologijo bo izkušnja za volanom še bolj edinstvena. Uživajte v prostornosti in udobju, ki jima v segmentu ni para.

7-palčni digitalni zaslon merilnikov

7-palčni digitalni zaslon merilnikov

Tehnološko napredni duh kabine sedaj dopolnjuje tudi nov 7-palčni digitalni zaslon merilnikov, ki z informacijami postreže na še preglednejši način. Obenem prikaz lahko prilagodite svojemu okusu: izberite digitalni prikaz hitrosti in spremljajte pretok energije (hibridne različice), podatke navigacije ali delovanje varnostnih sistemov.

Tri barve za načine vožnje.

Izberite način vožnje, ki ustreza vašemu razpoloženju! Glede na izbrani vozni način se nato spremenili tudi barvna shema in grafika na zaslonu. Modra predstavlja način Normal, zelena Eco, oranžna pa Sport.

Tri barve za načine vožnje.
Večji zaslon na dotik.

Večji zaslon na dotik.

10,25-palčni zaslon na dotik omogoča preprost dostop do nastavitev vozila, infozabavnega in navigacijskega sistema ter aplikacij pametnih telefonov.

Prefinjene reže za zrak.

Izpopolnjene reže za zrak prispevajo k občutku zračnosti in elegance, ki prežema kabino.
Prefinjene reže za zrak.
Pomični naslon za roke.

Pomični naslon za roke.

Udoben naslon za roke je sedaj mogoče pomikati naprej in nazaj. Pod njim se nahaja prostoren odlagalni prostor.

Sedeži z novimi materiali in barvami

Da boste še lažje izrazili svoj edinstven okus, lahko kabino odenete v 3 nove barvne kombinacije: Pewter Gray, Ebony Brown and Moss Gray. Sedeži so na voljo v tkanino, usnju ali kombinaciji obeh materialov.
Sedeži z novimi materiali in barvami
 • Pewter Gray. / Pewter siva

  Pewter Gray. / Pewter siva

 • Ebony Brown / Ebony rjava

  Ebony Brown / Ebony rjava

 • Moss Gray

  Moss Gray

 

Zmogljivost

Hyundai irange 16 i30 hb 02

Prefinjena tehnologija.

Seveda že en pogled nanj požene kri po žilah, a novi i30 ponuja še mnogo več. Njegov dih jemajoč slog namreč dopolnjuje napredna tehnologija, od zmogljivih pogonskih sklopov z 48-voltno mehko hibridno tehnologijo do vodilnih varnostnih in multimedijskih tehnologij v segmentu.

 

Dinamična vožnja

Podvozje novega i30 Fastback je dodatno spuščeno, kar poleg športnejšega izgleda prispeva tudi k boljši vodljivosti. Prisilno polnjeni motorji so obenem še varčnejši in zmogljivejši.

 • 1.0-litski bencinski motor T-Gdi.

  1.0-litski bencinski motor T-Gdi.

  1,0-litrski bencinski T-GDi razvije 88,3 kW, na voljo pa je s 6-stopenjskim ročnim ali 7-stopenjskim robotiziranim menjalnikom z dvojno sklopko (DCT). Za več varčnosti je združljiv tudi z mehkim hibridnim sistemom z 48-voltno baterijo. Motor je prvič na voljo tudi s 6-stopenjskim inteligentnim ročnim menjalnikom (iMT). Najv. moč: 88,3 kW, Najv. navor: 200 Nm
 • 1,5-litski bencinski motor T-Gdi 48V

  1,5-litski bencinski motor T-Gdi 48V

  Vrh ponudbe zavzema novi 1,5-litrski turbobencinski agregat s 117 kW, ki je serijsko opremljen z 48-voltnim blagim hibridnim sistemom. Na voljo je tudi s 6-stopenjskim inteligentnim ročnim (iMT) ali 7-stopenjskim robotiziranim menjalnikom z dvojno sklopko. Najv. moč: 117 kW, najv. navor: 253 Nm
 • 1,6-litrski dizelski motor CRDi

  1,6-litrski dizelski motor CRDi

  1,6-litrski dizelski motor s 100 kW je serijsko opremljen z 48-voltnim blagim hibridnim sistemom. Na voljo je tudi s 6-stopenjskim inteligentnim ročnim (iMT) ali 7-stopenjskim robotiziranim menjalnikom z dvojno sklopko. Najv. moč: 100 kW, najv. navor: 320 Nm (z menjalnikom DCT)

Novi menjalniki, razviti za vas.

Novi i30 Fastback je na voljo s 6-stopenjskim ročnim ali 7-stopenjskim robotiziranim menjalnikom z dvojno sklopko (7DCT), obenem pa tudi s povsem novim 6-stopenjskim inteligentnim ročnim menjalnikom (iMT). Ta v kombinaciji s hibridnim sestavom zagotavlja nižjo porabo goriva.

Inteligentni ročni menjalnik (iMT).

Inteligentni ročni menjalnik (iMT).

Sistem iMT v primerih, ko voznik spusti stopalko za plin, oddvoji menjalnik od motorja. Vozilo tako preide v prosti tek in prihrani na gorivu. *

7-stopenjski robotizirani menjalnik z dvojno sklopko (DCT).

7-stopenjski robotizirani menjalnik z dvojno sklopko varčnost in užitek ročnega pretikanja spaja z udobjem samodejnega menjalnika.

7-stopenjski robotizirani menjalnik z dvojno sklopko (DCT).

Blagi hibridni sistem z 48-voltno baterijo.

Blagi hibridni sistem z 48-voltno baterijo v različnih fazah vožnje podpira klasični agregat z dodatno električno energijo. Spoznajte ta inovativni sistem za več varčnosti še podrobneje!

Funkcija Comfort Start.

Blagi hibridni sistem se posebej dobro obnese v mestnem prometu, kjer s pomočjo starter-generatorja (MHSG) pri vsakokratnem ponovnem zaganjanju podpira motor. Ta se po zaustavitvi tako hitreje in bolj gladko zažene, 48-voltna baterija pa ob speljevanju zagotovi dodatni navor.

Funkcija Comfort Start.
Pospeševanje.

Pospeševanje.

Pri pospeševanju starter-generator prispeva med 4 in 10 kW dodatne moči – odvisno od stanja baterije in stopnje pospeška. Ko vozilo doseže želeno hitrost, sistem preide v nevtralni način delovanja, v katerem ne dodaja nobene moči. Tako lahko sistem zniža emisije CO2 in porabo goriva.

Polnjenje med vožnjo.

Glede na napolnjenost baterije sistem pri kostantni hitrosti lahko miruje ali pa deluje kot generator in polni 48-voltno baterijo.

Polnjenje med vožnjo.
Rekuperacija zavorne energije.

Rekuperacija zavorne energije.

Ko vozilo zavira, pogonska gred napaja starter-generator, ki se napolni do maksimalne moči med 10 in 12 kW. Generator kinetično energijo pretvarja v električno in z njo polni 48-voltno baterijo.

Funkcija Extended start-stop.

Ko vozilo pri nizkih hitrostih preide v prosti tek, se pri hitrosti 30 km/h aktivira funkcija start-stop. Pri zaviranju med 30 in 0 km/h se namreč motor v prostem teku popolnoma izklopi.

Funkcija Extended start-stop.
 

Tehnologija

Hyundai irange 26 i30 hb 02 2860 2960

Poveže vaš telefon, vaš avtomobil in vas.

Ob množici pametnih tehnologij, novem infozabavnem sistemu in petletni naročnini na storitve Bluelink® Connected Car Services boste na vsaki poti z novim i30 ostali povezani s svetom. Sistem Bluelink omogoča glasovno upravljanje z vozilom ter celo upravljanje prek mobilne aplikacije. Obenem vam storitve LIVE zagotavljajo vedno aktualne podatke o razmerah v promeru, prostih parkiriščih, vremenu in zanimivostih v okolici.

Storitvi Apple CarPlay™ in Android Auto™

Novi i30 podpira storitvi Apple CarPlay™ in Android Auto™, tako da lahko do funkcij svojega pametnega telefona dostopate prek osrednjega zaslona.
Storitvi Apple CarPlay™ in Android Auto™

Storitve Bluelink® Connected Car Services.

Upravljajte s svojim vozilom kar preko pametnega telefona – ali celo z glasom! Sistem Bluelink® Connected Car Services v novega i30 prinaša najnaprednejše funkcije povezljivosti, ki zagotavljajo še več užitka med vožnjo. Funkcijam, ki jih nudi aplikacija Bluelink, se pridružuje tudi 5-letna naročnina na Hyundaijeve storitve LIVE, ki je vključena v navigacijski sistem.
 • Aktualne informacije o cenah goriva

  Aktualne informacije o cenah goriva

  S pomočjo redno posodobljene podatkovne baze boste brez težav poiskali najbližjo in najcenejšo bencinsko črpalko. Zgolj izberite destinacijo in sistem bo opravil vse ostalo.
 • Parkiranje na ulici ali na parkiriščih

  Parkiranje na ulici ali na parkiriščih

  Da boste prosto parkirno mesto našli hitro in popolnoma brez stresa. Funkcija za iskanje parkirnih mest za vas razišče možnosti parkiranja v garažnih hišah, na parkiriščih ali drugih za to namenjenih površinah.
 • Vremenska napoved.

  Vremenska napoved.

  Vas zanima, kakšno vreme vas bo spremljalo na poti? S pomočjo podatkov o vremenu lahko neprestano spremljate trenutno stanje na vaši lokaciji, na predvidenem cilju ali povsod drugje.
 • Opozorilnik na nadzor hitrosti

  Opozorilnik na nadzor hitrosti

  Storitev vas opozarja na točke nadzora hitrosti*, tako da se vi lahko osredotočite na vožnjo in sprostite.
 • Podatki o prometu.

  Podatki o prometu.

  Da boste prej na cilju. S Hyundaijevo bazo aktualnih podatkov o stanju v prometu boste našli najhitrejše poti glede na stanje v prometu ter natančneje izračunali čas vašega prihoda na cilj.
 • Zanimivosti v okolici.

  Zanimivosti v okolici.

  Iskanje naslova ali zanimivosti v vaši bližini še nikoli ni bilo tako preprosto. Po zaslugi besednega iskanja lahko namreč vedno najdete točno tisti kraj, ki ga iščete.
Hyundai Cloud

Hyundai Cloud

Izkoristite prednosti sistema Hyundai Cloud, ki omogoča izčrpnejše prometne informacije, natančnejše napovedi časa prihoda ter zanesljivejše načrtovanje poti.

Navigacija »peš do cilja« / Navigacija »Last mile«

Če morate svojega i30 parkirati med 200 m in 2 km proč od končnega cilja, lahko navodila navigacije z osrednjega zaslona posredujete aplikaciji Bluelink na svojem telefonu. Ta vas bo nato s pomočjo tehnologije navidezne realnosti vodila usmerjila točno tja, kamor ste se namenili.
Navigacija »peš do cilja« / Navigacija »Last mile«

Mobilna aplikacija Bluelink®

S pomočjo mobilne aplikacije Bluelink lahko svojega i30 odklenete tudi na daljavo ali ga znova najdete, če pozabite, kje ste ga parkirali. Aplikacija vas bo obvestila tudi, če bo kdo poskusil vlomiti v vaš avto. In če se želite prepričati, da je tlak v pnevmatikah pravilen, lahko to prav tako storite s pomočjo svojega pametnega telefona.
 • Odklepanje in zaklepanje na daljavo

  Odklepanje in zaklepanje na daljavo

  Ste pozabili zakleniti avto? Brez skrbi! Novi i30 vas bo na to opozoril s sporočilom na vašem pametnem telefonu. Po prejemu slednjega preprosto vtipkate PIN kodo, nato pa vrata s pomočjo aplikacije Bluelink zaklenete ali odklenete kar na daljavo.
 • Pošiljanje navodil navigacije v vozilo.

  Pošiljanje navodil navigacije v vozilo.

  Če je vaš novi i30 opremljen z navigacijskim sistemom, lahko z uporabo aplikacije Bluelink pot načrtujete tudi izven vozila. Aplikacija se namreč poveže z navigacijskim sistemom in nanj naloži vaš načrt poti, tako da vas sistem ob vašem prihodu v vozilo že čaka z navodili.
 • Iskanje vozila.

  Iskanje vozila.

  Ste pozabili, kje ste parkirali? Preprosto odprite aplikacijo Bluelink, ki vas bo vodila do avtomobila. Deluje kjer koli na svetu!
 • Obvestila o alarmu

  Obvestila o alarmu

  Bluelink vedno pazi na vaš avto. Ob poskusu vloma v vašega i30 – če nepridiprav poskuša odpreti ali dejansko odpre vrata – sistem Bluelink pošlje opozorilo na vaš pametni telefon.
 • Podatki o stanju vozila

  Podatki o stanju vozila

  Za še več brezskrbnosti lahko stanje vozila preverite kar s pomočjo svojega pametnega telefona. Aplikacija omogoča vpogled v pritisk v pnevmatikah, opozorila o napakah, delovanje zračnih blazin in zavor ter še mnogo več.
 • Stanje vozila

  Stanje vozila

  Imate dovolj goriva? Preprosto preverite s pomočjo aplikacije. Na daljavo lahko daljavo preverite, koliko kilometrov še lahko prevozite s trenutno količino, če ste zaprli vrata, okna in prtljažna vrata ter seveda, če ste zaklenili vozilo.
 

Varnost

Hyundai irange 15 i30 hb 02

Najnovejše tehnologije za še več varnosti

Novi i30 je opremljen s posodobljenim varnostnim paketom Hyundai SmartSense, ki združuje najnaprednejše sisteme za pomoč vozniku ter tako vam kot vašim najdražjim zagotavlja še več brezskrbnosti.
Sistem za samodejno ohranjanje voznega pasu (LFA)

Sistem za samodejno ohranjanje voznega pasu (LFA)

Sistem LFA je prvič na voljo tudi v modelu i30. Ko je aktiviran, ohranja vozilo na sredini voznega pasu. Deluje pri hitrostih med 0 in 180 km/h ter tako na avtocesti kot na mestnih ulicah.

Sistem za preprečevanje naleta (FCA)

Sistem s pomočjo kamere in radarja nadzoruje cestišče in v primeru silovitejšega zaviranja vozila pred vami samodejno zavira. Vključuje tudi funkcijo za zaznavanje pešcev in kolesarjev.
Sistem za preprečevanje naleta (FCA)
Sistem za zaznavanje mrtvih kotov s funkcijo preprečevanja trka (BCA)

Sistem za zaznavanje mrtvih kotov s funkcijo preprečevanja trka (BCA)

Sistem s pomočjo dveh radarskih senzorjev v spodnjem delu zadnjega odbijača zaznava vozila v vašem mrtvem kotu in vas nanje opozarja. Če kljub temu aktivirate smernik, bo poleg zvočnega signala aktiviral zavore, da prepreči morebitno trčenje.

Sistem za preprečevanje naleta s strani pri vožnji vzvratno (RCCA)

Sistem RCCA vas v situacijah, ko se iz slabše preglednih vzvratno vključujete v promet, opozori na vozila, ki se približujejo s strani, po potrebi pa tudi samodejno zaustavi vozilo.
Sistem za preprečevanje naleta s strani pri vožnji vzvratno (RCCA)
Sistem za opozarjanje na speljevanje vozila spredaj (LVDA)

Sistem za opozarjanje na speljevanje vozila spredaj (LVDA)

Ta pametni sistem v mestni gneči ali v križišču opozori voznika, ko vozilo pred njim po postanku zopet spelje.

Funkcija High Beam Assist (HBA).

Za manj stresa in več vidljivosti. Funkcija HBA ne zaznava le vozil na nasprotnem pasu, temveč tudi vozila pred vami, s tem pa vedno ustrezno prilagodi snop žarometov.
Funkcija High Beam Assist (HBA).
Sistem za pomoč pri ohranjanju voznega pasu (LKA)

Sistem za pomoč pri ohranjanju voznega pasu (LKA)

Če vozilo zaide s svojega voznega pasu, sistem LKA voznika na to opozori in s prevzemom nadzora nad krmiljenjem pomaga vozilu, da se vrne v varno območje.

Inteligentni sistem za prepoznavanje prometnih znakov (ISLW)

Sistem prepoznava prometne znake ob poti, pri čemer na zaslonu navigacijskega sistema ter zaslonu instrumentne plošče prikaže trenutne omejitve hitrosti in podatke o zaporah ceste.
Inteligentni sistem za prepoznavanje prometnih znakov (ISLW)
Sistem za nadzor voznikove zbranosti (DAW)

Sistem za nadzor voznikove zbranosti (DAW)

Ko sistem DAW zazna vzorec, ki nakazuje na neprevidno ali nezbrano vožnjo, voznika z napisom na zaslonu instrumentne plošče opomni, da je čas za počitek. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Udobje

Hyundai irange 10b i30 hb 02 2814 2920

Uporabne funkcije

Z novim i30 boste na vsak cilj prispeli v slogu, a hkrati se boste ob širokem naboru pametnih funkcij na poti lahko tudi sprostili in uživali v vožnji.

Brezžično polnjenje mobilnih naprav.

Za kar največje udobje se v osrednji konzoli nahaja tudi sistem za brezžično polnjenje mobilnih naprav. Tako lahko naprave, skladne s Qi standardom, napolnete brez uporabe kablov.
Brezžično polnjenje mobilnih naprav.
Sistem za pomoč pri parkiranju.

Sistem za pomoč pri parkiranju.

Senzorji na prednjem in zadnjem odbijaču ob zaznavi ovire sprožijo zvočno opozorilo.

Kamera za vzvratno vožnjo.

Kamera za vzvratno vožnjo se aktivira, ko prestavite v vzvratno prestavo, ter vam omogoča, da na zaslonu spremljate pot vozila.
Kamera za vzvratno vožnjo.
Ogrevanje in prezračevanje sedežev.

Ogrevanje in prezračevanje sedežev.

Prednja sedeža sta lahko opremljena s tristopenjskim sistemom gretja in prezračevanja, ki v vsakem vremenu zagotavlja prijetno vožnjo.

Samodejna klimatska naprava.

Dvopodročna samodejna klimatska naprava ustvari ločeni coni udobja za voznika in sovoznika. Izberite temperaturo, ki vam ustreza, in sistem bo poskrbel za vse ostalo.
Samodejna klimatska naprava.
Električna ročna zavora (EPB).

Električna ročna zavora (EPB).

Električno ročno zavoro preprosto aktivirate ali sprostite s preprostim pritiskom na gumb.

Navigacijski sistem.

Navigacijski sistem vključuje tudi storitve LIVE, ki zagotavljajo aktualne prometne informacije, opozarjajo na nadzor hitrosti* ter nudijo podatke o vremenu in zanimivostih v okolici.
Navigacijski sistem.
 

N Line

Hyundai irange 02 i30 family final 2975

Novi i30 N Line.

Pripravljen na vašo divjo plat.

Za vse, ki želite v svojem Hyundaiju i30 izkusiti še več športnega duha, je tu serija N Line. Naj vas prevzamejo športni oblikovni dodatki ter še dinamičnejše vozne lastnosti, ki jih je navdahnila dirkaška serija N.

 

Športen izgled in še dinamičnejša vožnja.

Naj vaš vsakdan z novim i30 Fastback prevzame še več športnega duha. Osvežena serija N Line privlačnim potezam novega i30 Fastback doda še več dirkaške nastrojenosti.

Izstopa še drzneje

Novi i30 Fastback N Line z nasršenim mišičastim nastopom še nadgradi športno eleganco klasične fastback izvedbe, ki jo zaznamuje elegantna kupejevska silhueta. Prepoznavni prednji del je dobil še dinamičnejše poteze, zadek pa je navdihnil model i30 N.
Drznejši prednji del.

Drznejši prednji del.

Maska hladilnika na novem i30 N Line je sedaj širša in še jasneje zaznamuje prednji del. K močnemu vtisu prispevata tudi nova oblika žarometov.

Izklesan zadnji odbijač

Zadek odlikuje športno izklesan odbijač, z elegantno rdečo črto in trikotno meglenko.
Izklesan zadnji odbijač
Aluminijasta platišča in športne pnevmatike

Aluminijasta platišča in športne pnevmatike

Po zaslugi prilagojenega podvozja in velikih 18-palčnih platišč (17-palčna na različici z motorjem 1.0 T-GDi) tudi koloteke prežema športni duh, vodljivost na cesti pa je še dodatno izboljšana.

Značka N Line.

Elegantna značka serije N Line, ki je diskretno nameščena nad prednjim kolotekom, skupaj s črnima stranskima ogledaloma loči novega i30 Fastback N Line od preostalih modelov.
Značka N Line.

Vozniška izkušnja s še več energije.

Sedite za dirkaško navdahnjeni volanski obroč serije N, se udobno namestite na športnem sedežu ter ob pritisku na stopalke za plin iz nerjavečega jekla začutite vozniško energijo, ob kateri ne boste prenehali uživati.
Usnjen volanski obroč N Line.

Usnjen volanski obroč N Line.

Volanski obroč serije N Line združuje udobje popoln nadzor, ki ju plemeniti elegance perforiranega usnja.

Športna prednja sedeža N Line.

Športna sedeža N Line vam bosta z električno nastavljivo ledveno oporo in podaljšljivim sediščem pričarala pravi spoj udobja in športnosti.
Športna prednja sedeža N Line.
Prestavna ročica N Line.

Prestavna ročica N Line.

Stilsko dovršena prestavna ročica N Line se ponaša s kombinacijo kovinskih vložkov in usnja, s čimer zagotavlja tako vrhunski oprijem kot hladnokvrno športnost.

Pedala iz nerjavečega jekla.

Pedala za plin iz nerjavečega jekla še poudarijo dinamično vozniško izkušnjo. Odlikuje jih namreč spoj brušenega jekla in gumenih vložkov, ki preprečujejo zdrsavanje in tako zagotavljajo popoln nadzor.
Pedala iz nerjavečega jekla.
Rdeči kontrastni šivi.

Rdeči kontrastni šivi.

Rdeči kontrastni šivi na sedežih, volanskem obroču, ročici menjalnika ter na osrednji konzoli, ki so ekskluzivno na voljo v modelih serije N Line.
 

Cenik

Hyundai i30 fastback

Cilj Hyundaija je ustvariti nove vrednote in novo kulturo, ki nadgrajuje doživetje v vozilu. Hyundai ni več samo avtomobilsko podjetje. Stremi k spremembi, ki bo v celoti preoblikovala koncept prevažanja. Je globalno podjetje, ki brez strahu podira meje.

Cenik model i30 Fastback

 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Vse podatke, zbrane prek piškotkov za potrebe spletne analitike na našem spletnem mestu anonimiziramo s pomočjo posebnega algoritma SafeMetric™. Več o piškotkih.