• i30 Fastback N

    Prefinjenost v športni izvedbi.

    • Novi 8-stopenjski robotiziran menjalnik z dvojno sklopko (N DCT)
    • Osvežena oblika
    • Veliko vgrajene pametne tehnologijee

Značilnosti

Požene kri po žilah. Ponovno.

i30 Fastback N je oblikovan tako, da izstopa - hkrati pa prinaša vrhunsko in nezamenljivo vznemirjenje v vožnji. S svojim nadgrajenim pogonskim sklopom in oblikovanjem deluje tako lepo, kot izgleda. 

 

Požene kri po žilah. Ponovno.

Razburljiva zmogljivost v prefinjenem slogu.

Novi Hyundai i30 Fastback N s svojo zašiljeno silhueto in elegantno strešno linijo prinaša navdušujoče zmogljivosti v prefinjenem slogu. Ta elegantni 5-vratni kupe, obogaten z vsemi posodobitvami zmogljivosti in novo pametno tehnologijo svojega 5-vratnega brata, zagotavlja adrenalinsko vožnjo s poudarkom na čisti eleganci.

Glasba za naša ušesa. Pohodite plin!

Boljše kot kateri koli seznam predvajanja. Močno hrumenje izvrstno uglašenega izpuha i30 Fastback N je glasba za ušesa navdušencev. Glasba iz izpuha izraža športno nastrojenost novega i30 Fastback N, ki je naravnan tako, da v trenutku, ko pritisnete na plin, pokaže značaj, ki ga navdihuje dirka.

Glasba za naša ušesa. Pohodite plin!

Zmogljivost.

Glavne izboljšave zmogljivosti vključujejo: 8-stopenjski robotiziran menjalnik z dvojno sklopko (N DCT) z obvolanskima prestavnima ročicama in povečano močjo ter navorom v paketu Performance.
Zmogljivost.
Povezljivost.

Povezljivost.

Bluelink® vam omogoča upravljanje avtomobila s telefonom ali glasom. Storitve Hyundai LIVE zagotavljajo prometne informacije in informacije o parkiriščih v realnem času in še veliko več.

Varnost.

Novi i30 Fastback N je bil nadgrajen z najnovejšimi varnostnimi pripomočki Smart Sense.
Varnost.
5-letna tovarniška garancija brez omejitve prevoženih kilometrov

5-letna tovarniška garancija brez omejitve prevoženih kilometrov

Kot vsak Hyundai je tudi novi i30 Fastback N izdelan po najvišjih standardih kakovosti. To kakovost podpiramo s 5-letno tovarniško garancijo brez omejitve prevoženih kilometrov, tako da lahko uživate v stvareh, ki so vam všeč v življenju, ne da bi morali skrbeti za svoj avto. Uživajte v spokoju, ki vam ga zagotavlja ena najboljših garancij v industriji - standard.

Motorji, pripravljeni na prihodnosti.

Prav vsi na novo registrirani evropski Hyundaiji že ustrezajo emisijskemu standard Euro 6d.
Motorji, pripravljeni na prihodnosti.
 

Zunanjost

Hyundai i30 n fb driving front6 02

Eleganca neverjetne zmogljivosti.

S svojo nagnjeno silhueto in elegantno strešno linijo je i30 Fastback N pravi lepotec. Samozavestni in proporcionalni oblikovni elementi ter posodobljen slog odražajo njegove dirkaške reference.

Za vami se bodo obračale glave. In izginjali ovinki.

Edinstven slog; novi i30 Fastback N z oblikovalskimi posodobitvami, osredotočenimi na dinamične zmogljivosti. Več kot le oblikovalska vaja, saj je zmogljivost spodbudila spremembe, kot je nov, agresiven sprednji odbijač, ki vključuje odprtine za zrak, namenjene izboljšanju aerodinamike in zmanjšanju turbulenc. Nova 19 -palčna kovana lita platišča izgledajo fantastično, hkrati pa izboljšajo vodljivost in oprijem.

Pogled od spredaj.

Novi LED žarometi z dnevnimi lučmi v obliki črke V odlično dopolnjujejo novo kaskadno masko, ki je optimizirana za učinkovito hlajenje motorja.
Pogled od spredaj.
Pogled s strani.

Pogled s strani.

Gledano s strani so eden ključnih novih elementov 19-palčna kovana lita platišča, ki so združena s pnevmatikami Pirelli P Zero, prilagojenimi za i30 N.

Pogled od zadaj.

Večji in boljši - novi izpušni sistem z dvojnim dušilcem je zdaj še večji za športni in mišičast videz.
Pogled od zadaj.

Brezčasna lepota športnega fastback -a.

Brezčasno lepoto športnega fastback -a zaokrožuje eleganten ukrivljen zadnji spojler. Navdihnjena s kapljico vode so C stebrička in zadnje vetrobransko steklo zasnovani z mehkimi, elegantnimi potezami, ki poudarjajo zašiljeno stransko linijo. Te linije so si leta 2019 prislužile naziv "Auto Bildov športni avto leta". Nagrada po izbiri bralcev je še en dokaz, da imajo naši oboževalci, "N-thusiasts", radi njegovi zmogljivost in dizajn.
Nov odbijač z aerodinamičnimi odprtinami za zrak.

Nov odbijač z aerodinamičnimi odprtinami za zrak.

Agresivno oblikovanje odbijača in poudarjeni odprtini za zrak. Dodatne zračne zavese za edinstveno kaskadno rešetko ponujajo še več prednosti, in sicer z izboljšanjem pretoka zraka, zmanjšanjem turbulenc v koloteku in učinkovitejšim hlajenjem motorja.

Osupljiva nova oblika žarometov.

Elegantna nova oblika osvetlitve vključuje integrirane dnevne luči v obliki črke V in ožje žaromete z najnovejšo LED tehnologijo.
Osupljiva nova oblika žarometov.
18 -palčna aluminijasta platišča.

18 -palčna aluminijasta platišča.

V standardni opremi je novi i30 Fastback N opremljen z 18 -palčnimi aluminijastimi platišči, ki imajo na sredini logotip N. Opremljena so s pnevmatikami Michelin Pilot Super Sport in privlačnimi rdečimi zavornimi čeljustmi.

19-palčna kovana platišča iz lahke litine.

Nova kovana platišča, ki so na voljo s paketom Performance, zagotavljajo izboljšano vodljivost in oprijem zaradi manjše teže. Na voljo so v kombinaciji s pnevmatikami Pirelli P Zero in rdečo zavorno čeljustjo z logotipom N.
19-palčna kovana platišča iz lahke litine.
Prefinjeni detajli.

Prefinjeni detajli.

Elegantno stransko linijo novega i30 zaokrožuje eleganten ukrivljen zadnji spojler - dopolnjujejo pa jo še črna zunanja ogledala, kljuke v barvi karoserije in črn stranski prag N.

Eleganten zadnji spojler.

Eleganten zadnji spojler in kombinirane LED luči se popolnoma ujemajo z izklesano stransko linijo in poudarjajo značilen videz zadka.
Eleganten zadnji spojler.
Veliki zadnji izpušni cevi.

Veliki zadnji izpušni cevi.

Pustite vtis, ki traja. Dve izpušni cevi smo povečali, da bi izboljšali visoko zmogljiv videz novega i30 N.

Barvne možnosti za novega Hyundai i30 Fastback N

Novi i30 Fastback N je na voljo v sedmih barvah zunanjosti, vključno s Performance Blue, ki je ekskluzivna za modele Hyundai N.
 

Notranjost

I30n notranjost 4079

Nadgrajena zmogljivost kokpita.

Ustvarjen za in od ljudi, ki resnično ljubijo avtomobile; elegantna in športna notranjost novega i30 N navdušuje. Kokpit kjer štejeta tako za nadzor kot udobje. Ergonomija je popolnoma osredotočena na voznika - vse na dosegu roke.

N Light sedeži - Sedite kot profesionalni dirkač.

Lahki, visoko zmogljivi športni sedeži, odeti v vrhunsko usnje in Alcantaro®, imajo osvetljen logotip N in odlično stransko oporo.

N Light sedeži - Sedite kot profesionalni dirkač.
Hitro prestavljanje na dosegu roke.

Hitro prestavljanje na dosegu roke.

Obvolanski prestavni ročici, ki ju je navdihnilo dirkanje, vam omogočata hitre in enostavne menjave prestav. Ker sta nameščeni na volanu, lahko pri zavijanju učinkoviteje pretikate.

N instrumentna plošča.

Preverite temperaturo motornega olja, navor in delovanje turbo polnilnika. Funkcija merjenja časa prestavljanja podpira vožnjo po stezi. Rdeča cona spremenljivega LED merilca vrtljajev se spreminja glede na temperaturo olja.
N instrumentna plošča.
Šivi v Performance Blue barvi.

Šivi v Performance Blue barvi.

Popolnoma novi i30 Fastback N ima v kabini ekskluzivne okrasne šive v Performance Blue barvi. Ti privlačni poudarki so uporabljeni na sedežih, volanu, prestavni ročici in sprednjem naslonu za roke, kar daje notranjosti še bolj športni izgled.

N volanski obroč.

Z usnjenim volanom N z ekskluzivnimi šivi v Performance Blue barvi in logotipom N so vam vozne zmogljivosti na dosegu roke - na primer gumbi za izbiro načina N in funkcije N Grin Shift.
N volanski obroč.
N DCT menjalnik.

N DCT menjalnik.

Menjalnik N DCT odlikuje logotip N, športni kovinski poudarki, v Performance Blue barvo obarvana črta in šivi ter usnjeni vložki za boljši oprijem.
 

Zmogljivost

Mad hyundai n i30n fastback motif 2 03

Nadgrajene zmogljivosti.

Eleganten novi i30 Fastback N je resnično vsakodnevni športni avtomobil, ki lahko dirka kot za šalo. Izboljšan z različnimi novimi funkcionalnostmi za izboljšanje vsakodnevnih voženj in dirkaških avantur - ustvarjen za tiste, ki čutijo strast do vožnje.

Izjemna zmogljivost je dvignjena na višjo raven.

Novi i30 Fastback N temelji na uspehih svojega predhodnika in ponuja vrsto oblikovalskih in voznih izboljšav. Na podlagi izkušenj, pridobljenih v našem zelo uspešnem dirkalnem paketu i30 N TCR, podkrepljenih s povratnimi informacijami naše skupnosti navdušencev N, glavne izboljšave zmogljivosti vključujejo: 8-stopenjski N DCT menjalnik z obvolanskima prestavnima ročicama, večjo moč in navor v paketu Performance in kovana lita platišča.

Paket Performance.

Motor z 206 kW (280 KM) ponuja enakomerno moč, ki zagotavlja večji navor in moč pri nižjih vrtljajih. Tako se lahko pri vsakodnevnih vožnjah izkoristi še več potenciala motorja. Izbirate lahko med 6-stopenjskim ročnim menjalnikom ali 8-stopenjskim robotiziranim menjalnikom z dvojno sklopko (N DCT) z obvolanskima ročicama za več nadzora in hitrejše prestavljanje. Največji navor: 392 Nm. Največja hitrost: 250 km/h.

Paket Performance.
Vstopni model.

Vstopni model.

Vstopni model i30 Fastback N opremljen s 6-stopenjskim ročnim menjalnikom s sinhronskim obročem iz ogljikovih vlaken in vzdržljivejšo sklopko. Kratki hodi pripomorejo k hitremu prestavljanju in omogočajo športen odziv za še večji dirkaški občutek v vsakdanjem življenju. Največja moč: 184 kW (250 KM). Največji navor: 353 Nm. Največja hitrost: 250 km/h.

Zdaj lahko izbirate med dvema menjalnikoma.

Ko gre za hitre, gladke in učinkovite menjave, imate dve možnosti za izboljšanje zmogljivosti. Standardni 6-stopenjski ročni menjalnik ali popolnoma nov, 8-stopenjski robotiziran menjalnik z dvojno mokro sklopko (N DCT), ki omogoča tudi ročno pretikanje s prestavno ročico ali obvolanskima ročicama.

6-stopenjski ročni menjalnik.

Kot nalašč za vozniške navdušence, ki radi ročno upravljajo prestavljanje in sklopko, z modro črto in značko N na prestavni ročici.
6-stopenjski ročni menjalnik.
Popolnoma nov menjalnik N DCT.

Popolnoma nov menjalnik N DCT.

Prvič na voljo: 8-stopenjski robotiziran menjalnik z dvojno mokro sklopko z obvolanskima prestavnima ročicama in novimi visokozmogljivimi funkcijami N za še bolj športno izkušnjo.

Še več zabave v vožnji: N DCT.

Z bliskovito hitrimi prestavami in odličnim prenosom moči novi N DCT menjalnik prinaša odličen pospešek, ki vam v 3,3 sekundah omogoča hitrost od 80-120 km/h. To je za 2,1 sekund hitreje kot pri ročnem menjalniku.
Še več zabave v vožnji: N DCT.
N DCT menjalnik.

N DCT menjalnik.

Ko si zaželite, da bi prevzeli nadzor in uporabili prestavno ročico, boste navdušeni nad logiko prestavljanja kot v prvenstvu TCR: od prestavljanja navzdol, pospeševanja, prestavljanja navzgor, zaviranja.

Hitro prestavljanje na dosegu roke.

Obvolanski prestavni ročici, ki ju je navdihnilo dirkanje, vam omogočata hitre in enostavne menjave prestav. Ker sta nameščeni na volanu, lahko pri zavijanju učinkoviteje pretikate.
Hitro prestavljanje na dosegu roke.
N Grin Shift - pritisnite za največjo moč.

N Grin Shift - pritisnite za največjo moč.

Vsekakor vam bo pričaral nasmeh na obraz - 20 sekund polne zmogljivosti N z enim samim pritiskom na gumb. Uživajte največji navor in pospešek, največje hrumenje izpuha in občutek pospeška pri prestavljanju navzgor.

Funkcija N Power Shift (NPS).

Izboljšani vozni užitki z občutkom pospeška pri prestavljanju navzgor. Funkcija se aktivira, ko avtomobil pospeši z več kot 90 odstotki plina, s čimer se ublaži vsako zmanjšanje navora med prestavljanjem navzgor, da se tako pogonskemu sklopu zagotovi največja moč.
Funkcija N Power Shift (NPS).
Funkcija N Track Sense Shift (NTS).

Funkcija N Track Sense Shift (NTS).

Samodejno zazna, kako vozite, in se aktivira, ko ve, da se vozite po stezi. Izbere pravo prestavo za optimalne zmogljivosti, vi pa se lahko osredotočite na krmiljenje - tako kot profesionalni voznik dirkalnika.

N Grin Control.

Uživajte v več nasmehih na kilometer - S pritiskom na gumb vam nadzorni sistem N Grin Control omogoča izbiro med petimi različnimi načini vožnje, ki ustrezajo vašemu razpoloženju. Različni načini prilagajajo parametre motorja, vzmetenja, krmiljenja, elektronskega nadzora stabilnosti (ESC), zvoka izpuha, delovanje elektronsko nadzorovane delne zapore diferenciala - N Corner Carving in menjalnika.

Funkcija Launch control.

Uživajte v največjem oprijemu v najhitrejšem možnem štartu. Sistem zmanjšuje vrtenje ali zdrs kolesa pri močnem pospeševanju ob zagonu kar omogoča, da štartate kot profesionalni dirkač.
Funkcija Launch control.
Finkcija Rev-matching.

Finkcija Rev-matching.

Hitro in gladko prestavljanje navzdol. Rev Matching samodejno prilagodi število vrtljajev motorja, ko voznik prestavi iz višje v nižjo prestavo.

Dodatna ojačitev v prtljažniku.

Ta element poveča torzijsko togost, kar zagotavlja izjemne vozne lastnosti in povratne informacije, zlasti v ovinkih in med dinamičnimi manevri.
Dodatna ojačitev v prtljažniku.
Lahke komponente za boljšo zmogljivost.

Lahke komponente za boljšo zmogljivost.

Teža, prihranjena z novimi sedeži N Light in 19-palčnimi kovanimi litimi platišči, zagotavlja boljše zmogljivost, vodljivost ter okretnost*.

Sistem za elektronski nadzor stabilnosti.

Kot dober kopilot pomaga, kadar je to potrebno, sicer pa je tiho, nikoli ne moti vaše zabave v vožnji in vas naredi še hitrejše. Za dirkaški občutek na stezi ga je mogoče popolnoma izklopiti.
Sistem za elektronski nadzor stabilnosti.
Elektronsko nadzorovana delna zapora diferenciala – N Corner Carving Differential.

Elektronsko nadzorovana delna zapora diferenciala – N Corner Carving Differential.

Hyundai je ustvaril edinstven občutek vožnje tudi v najzahtevnejših ovinkih. Ta diferencial ohranja največjo zabavo in stabilnost pri zaviranju, vstopu in izstopu iz ovinkov.

Aktivni spremenljivi izpušni sistem.

Povečajte glasnost. Izberite različne stopnje zvoka izpuha - od relativno omejene v načinu Normal, do glasnega hrumenja v načinu N.
Aktivni spremenljivi izpušni sistem.
 

Tehnologija

I30n notranjost 4069 4152

Posodobljen z najnovejšo tehnologijo in inovativnimi funkcijami.

Uživajte v najsodobnejši pametni tehnologiji z 10,25-palčnim zaslonom na dotik, ki vam ponuja vse, kar potrebujete, kar na velikem zaslonu, kot so: navigacija, zrcaljenje pametnega telefona in storitve Bluelink® Connected Car Services - tako da lahko upravljate svoj avto preko pametnega telefona ali z glasom. Poleg številnih pametnih funkcij, ki jih lahko upravljate z aplikacijo Bluelink, je vključena tudi brezplačna petletna naročnina na Storitve Live, ki vključuje tudi parkiranje v živo in prometne informacije.
Nadgrajen 10,25 -palčni osrednji zaslon na dotik.

Nadgrajen 10,25 -palčni osrednji zaslon na dotik.

Uživajte v brezhibni povezljivosti z izbirnim 10,25-palčnim zaslonom na dotik z visoko ločljivostjo, ki omogoča enostavno povezljivost z aplikacijama Apple CarPlay ™ in Android Auto ™.

Apple CarPlay™ je registrirana blagovna znamka podjetja Apple Inc.
Android Auto™ je registrirana blagovna znamka podjetja Google Inc.

Sistem s podatki o zmogljivosti med vožnjo - Performance Driving Data System.

Spremljajte in izboljšajte svoje vozne spretnosti s posodobljeno grafiko za še enostavnejšo uporabo. Glej: moč, navor, delovanje turbopolnilnika, G-sila, pa tudi časovnik kroga in pospeška.
Sistem s podatki o zmogljivosti med vožnjo - Performance Driving Data System.
Diagnostika vozila

Diagnostika vozila

Potrebujete gorivo? Samo preverite aplikacijo. Uživajte v oddaljenem dostopu do stanja vašega avtomobila v vsakem trenutku, na primer razdalji do praznega rezervoarja, odprtih/zaprtih ali zaklenjenih/odklenjenih vrat in odprtih/zaprtih oken ali prtljažnika.

Funkcija "Last Mile Navigation".

Morda boste morali i30 Fastback N nekje parkirati, preden pridete na svoj dejanski cilj. Če ste oddaljeni od 200 m do 2 km, lahko navigacijo iz avtomobila pošljete aplikaciji Bluelink. Vaš telefon vas bo nato skozi navidezno realnost ali Google Maps do končnega cilja.
Funkcija
Bluelink® Connected Car Services.

Bluelink® Connected Car Services.

Bluelink® prinaša brezhibno povezljivost in pametne funkcije, ki olajšajo vožnjo.
 

Varnost

Mad hyundai n i30n fastback motif 4 02

Vrhunska varnost in napredni sistemi pomoči vozniku.

S Hyundai Smart Sense, našimi najsodobnejšimi naprednimi sistemi za pomoč vozniku, je novi i30 Fastback N opremljen z najnovejšimi funkcijami za varnost in pomoč pri vožnji.
Sistem za preprečevanje naleta s prepoznavo vozil in pešcev (FCA)

Sistem za preprečevanje naleta s prepoznavo vozil in pešcev (FCA)

Sistem FCA, ki zaznava cesto s kamero in radarskim senzorjem, samodejno zavira, ko zazna nenadno zaviranje avtomobila pred vami. Zazna tudi pešce in kolesarje.

Sistem za samodejno ohranjanje voznega pasu (LFA)

Novi i30 N odlikuje sistem za samodejno ohranjanje voznega pasu (LFA). Ko je vklopljen, avto zadržuje v središču svojega pasu pri hitrostih med 0 in 200 km/h na avtocestah in mestnih ulicah.
Sistem za samodejno ohranjanje voznega pasu (LFA)
Sistem za pomoč pri ohranjanju voznega pasu (LKA)

Sistem za pomoč pri ohranjanju voznega pasu (LKA)

Če vozilo zaide onkraj slednjih, voznika na to opozori in s prevzemom nadzora nad krmiljenjem pomaga vozilu, da se vrne na svoj vozni pas.

e-Call.

Ta funkcija samodejno pokliče pomoč, če ste v nesreči in se sprožijo zračne blazine. Ali pa kadar koli, 365 dni na leto, ko pritisnete gumb SOS za nujno pomoč.
e-Call.
 

Udobje

Hme pden visualizer int fb cam02 4088

Udobno potovanje v kombinaciji z izjemno močjo.

Ponuja nabor funkcij za zagotavljanje visokega nivoja uporabnosti in udobja, po katerih slovi družina i30. i30 Fastback N zagotavlja udobje vsakodnevnih voženj v kombinaciji z izvrstno močjo in vozno dinamiko, pripravljeno za dirkališče. i30 Fastback N je resnično dirkalnik za vsak dan.

Ogrevani sedeži.

Novi i30 Fastback N je lahko opremljen s 3-stopenjskimi ogrevanimi sprednjimi sedeži za udobno vožnjo v hladnih dneh - takoj, ko začnete svojo pot.
Ogrevani sedeži.
Ogrevan volan.

Ogrevan volan.

S pritiskom na gumb zagotavlja tople dlani v hladnih dneh. Nič več čakanja, da se avto segreje, preden se segrejejo vaše roke.
USB vhod.

USB vhod.

Na sredinski konzoli je USB vhod, ki omogoča polnjenje in zrcaljenje pametnega telefona ali predvajanje glasbe.

Brezžično polnjenje.

Pametno. Opremljen je tudi s površino za brezžično polnjenje pametnih telefonov brez kablov. Vozilo je opremljeno z USB vhodom in dvema 12V vtičnicama.
Brezžično polnjenje.

Zrcaljenje pametnega telefona.

Povezljivost z aplaikacijama Apple CarPlay ™ in Android Auto ™ omogoča, da lahko dostopate do svojih najljubših vsebin na velikem zaslonu na dotik.
Zrcaljenje pametnega telefona.
Kamera za vzvratno vožnjo in sistem za pomoč pri parkiranju.

Kamera za vzvratno vožnjo in sistem za pomoč pri parkiranju.

Kamera za vzvratno vožnjo omogoča jasen pogled na območje neposredno za avtomobilom. Senzorji v sprednjem in zadnjem odbijaču zaznajo ovire in zvočno opozarjajo na oviro.
 

Cenik

Hyundai i30 Fastback N

Cilj Hyundaija je ustvariti nove vrednote in novo kulturo, ki nadgrajuje doživetje v vozilu. Hyundai ni več samo avtomobilsko podjetje. Stremi k spremembi, ki bo v celoti preoblikovala koncept prevažanja. Je globalno podjetje, ki brez strahu podira meje.

Cenik i30 Fastback N

 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Vse podatke, zbrane prek piškotkov za potrebe spletne analitike na našem spletnem mestu anonimiziramo s pomočjo posebnega algoritma SafeMetric™. Več o piškotkih.