Pogon po vaši meri.


Tako, kot vam je všeč: zmogljivost, zabava in varčnost v enem. Kona omogoča
izbiro med dvema izjemno varčnima prisilno polnjenima bencinskima agregatoma. V vrhu ponudbe kraljuje 1,6-litrski T-GDI s 130 kW (177 KM) ter štirikolesnim pogonom, povezanim s sedem stopenjskim robotiziranim menjalnikom z dvojno sklopko (DCT). DCT združuje varčnost in užitek ročnega pretikanja z udobjem samodejnega menjalnika. Tu je še prostorninsko manjši, a zmogljiv 1,0 T-GDI z 88,3 kW (120 KM) ter pogonom na prednji kolesni par. Slednji je za večjo varčnost združen s šeststopenjskim ročnim menjalnikom.


Prostornost po vaši meri.


Kona je zasnovana tako, da se z lahkoto spopade z vsemi izzivi vašega napornega vsakdana. s svojo vsestranskostjo nudi dovolj prostora tako za potnike kot za prtljago. V svojem razredu se uvršča med modele, ki nudijo največ prostora za glavo, ramena in noge potnikov. Četudi se uvršča med kompaktne SUV-je, Kona ne sklepa kompromisov glede prostornosti, saj postreže s kar 361 litrov velikim prtljažnim prostorom. Slednjega je tudi povsem preprosto povečati: zgolj z enostavnim pritiskom na gumb lahko v le nekaj sekundah preklopite naslonjala zadnje klopi in povečate prostornino prtljažnika na kar 1143 litrov - kot nalašč za pobege ob koncu tedna.
 

 

Cenik

Ogled cenika Kona
PDF dokument

Katalog vozil

Ogled kataloga Kona
PDF dokument

Tehnični podatki

Dodatna oprema


Testna vožnjaPokličite 02/805 00 01 ali 02/805 00 02 in se
naročite.
Kontaktni podatki

Telefon: +386 (0)2 805 00 01
E-mail: luneznik.avto@siol.net

Kako do nasOmogočite piškotke in izboljšajte delovanje strani (dovolite anonimno beleženje statistike obiska, facebook gumbe za všečkanje, …).
Ali se strinjate z njihovo uporabo? Več informacij »