Barva notranjosti:


 

Poskrbite za osebno noto.

Kona je tako zelo posebna tudi zaradi pozornosti, namenjene
najmanjšim podrobnostim. Njena notranjost ponuja neverjetno raven udobja in obilico izjemno kakovostnih materialov, ki so prijetni tako na pogled kot na otip. Za nemeček lahko z izbiro različnih barvnih kombinacij potniško kabino prilagodite svojemu okusu in se tako poslovite od dolgočasnih armaturnih plošč. Barvne kombinacije vključujejo poudarke v celotnem potniškem prostoru, med katere spadajo tudi barvni šivi na volanskem obroču in sedežih. Če želite, so v vaši Koni celo varnostni pasovi odeti v žive barve.

Zabava po vašem okusu.

Ostanite povezani med vožnjo po mestu ali preprosto izginite s spleta, zapeljite
na brezpotje in navijte glasbo do konca. Vrhunski zvočni sistem KRELL z odličnim zvokom poskrbi za glasbeno izkušnjo v slogu. Obenem vam Kona ne glede na to, kakšne avanture imate najraje, nudi vso potrebno povezljivost in inovativne tehnologije, ki lajšajo življenje. Med slednje spada 8-palčni zaslon na dotik, prek katerega na preprost način dostopate do storitev Apple CarPlay in AndroidAuto. Izrazite svojo osebnost.


  


 

Cenik

Ogled cenika Kona
PDF dokument

Katalog vozil

Ogled kataloga Kona
PDF dokument

Tehnični podatki

Dodatna oprema


Testna vožnjaPokličite 02/805 00 01 ali 02/805 00 02 in se
naročite.
Kontaktni podatki

Telefon: +386 (0)2 805 00 01
E-mail: luneznik.avto@siol.net

Kako do nasOmogočite piškotke in izboljšajte delovanje strani (dovolite anonimno beleženje statistike obiska, facebook gumbe za všečkanje, …).
Ali se strinjate z njihovo uporabo? Več informacij »